Ocak 30, 2014

Protect The Boss


Yazar Puanı: 6.3
Tür: Romantik-Komedi
Bölüm Sayısı: 18
Yayın Yılı: 2011
Oyuncular:
Choi Kang Hee - No Eun Seol
Ji Sung - Cha Ji Heon
Kim Jae Joong - Cha Moo Won
Wang Ji Hye - Seo Na Yoon
Lee Hee Won - Yang Ha Young

Konusu: Cha Ji Heon, inanılmaz derecede olgunlaşmamış -çocuk gibi- bir adamdır. Kendisi DN Grup'un direktörüdür ancak işine hiç bir faydası yoktur. Babası ise şirketin başkanıdır. Ji Heon çoktandır aynı şirkette çalıştığı kuzeni Cha Moo Won ile bir rekabet içindedir. Moo Won, olgun, çalışkan ve görünüşte mükemmel bir yönetici, ve Seo Na Yoon ile romantik bir geçmişi bulunan bir adamdır.
Cesur ve dayanıklı No Eun Seol, tam zamanlı bir iş bulmak için uğraşan bir kadındır. Bunda zorlanır çünkü kendisinin akademik geçmişi pek de parlak değildir. Bunun üzerine DN Grup'un iş görüşmesine gider. Ve kendini Moo Won tarafından Ji Heon'un sekreteri olmak üzere işe alınmış bulur. Eun Seol ilk profosyonel işinden atılmamak için kararlıdır, bunun için çok hamaratça çalışmaya ve Ji Heon'un tüm çocukça davranışlarına katlanır.
Aynı zamanda onu kontrolü altında tutmak zorundadır. Bu süreçte ikisinin iş ilişkileri ilerler ve birbirlerinden güvenmeyi ve arkadaşlığı öğrenirler. Eun Seol, Ji Heon'un fobisini yenmesi ve yetenekli bir DN Grup varisi olması için yardım eder.
İşler hem Moo Won'un hem de Ji Heon'un Eun Seol'a aşık olmasıyla karışır.

*-*-*-*-*-*-*-*

Şimdi dürüst konuşmak gerekirse, bu diziyi sırf Kim Jae Joong oynuyor diye izlemiştim. Aslında tamamını da izlemedim. Moo Won ile Ji Heon'un atışmaları falan çok komik olmasına rağmen bir şekilde ısınamadım diziye. Sanki Kim Jae Joong da o role uymamıştı yani. Ayrıca kızın gözlerini böyle sonuna kadar açması falan, sinir oluyorum izlerken. 
Bir de sen git güzelim Jae Joong'u bu kıza aşık et. Oldu canım başka? Şuan çok sinirlendim sayın okuyucu ^^ 
Dizi çok komik çok eğlenceli ancak benim gibi böyle kızlara katlanamıyorsanız hiç başlamayın derim ben. Çünkü zaten bırakacaksınız diziyi. 
Bu arada Cha Ji Heon'un çocuksu davranışları insana çok sempatik geliyor. Normalde sevmem böyle şeyleri ama bu seferki şekerdi :)
En iyisi ben bu yazıyı kısa tutayım ve burada bitireyim :) Sağlıcakla kalın.







1 yorum:

  1. Nihahaha ergen gerisi saçlarına bittiğim ya. Çok eğlenmiştim bu diziyi izlerken. Bu kadar şirin kıskanılır yani :D

    YanıtlaSil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.