Ekim 29, 2013

Cheongdamdong Alice

Yazarın Puanı: 6.0
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2012-2013
Oyuncular:
Moon Geun Young - Han Se Kyung
Park Shi Hoo - Cha Seung Jo
Kim Ji Suk - Tommy Hong
So Yi Hyun - Seo Yoon Jo

Konusu: Han Se Kyung (Alice) modacı olmak isteyen, olaylara pozitif yaklaşan bir kızdır. Bir gün hep hayalini kurduğu, Kore'nin en lüks mağazalarının olduğu, adeta moda cenneti olan Cheongdam-dong semtinde çalışma imkanı bulur.
Fakat sonuncu olduğu halde alındığı işinde hep patronun eşinin ayak işleriyle uğraşmaktadır.
Ama bunu sorgulamadan işini yapmaya devam eder. Daha sonraları bunu kendisine yaptıranın eskiden pek de iyi anlaşamadığı ve derslerinde pek de başarılı olmayan eski lise arkadaşı olduğunu öğrenir. Tüm bunlara rağmen Han Se Kyung ayakta kalmayı başarmayı kafasına koyar ve kendisine bir eş adayı da bulma arayışına düşer.



Başta çok eğlenerek izlediğim, hatta şu resimdeki Park Shi Hoo'ya hayran kaldığım bir diziydi. Amma velakin ortalara doğru kızın zaten beni deli eden ağlamaklı halleri -ağlayıp duruyor- ve gözlerini kocaman kocaman açması oldu. Artık daha fazla dayanamayıp resti çektiğim dizilerden. Yani sonunu getiremedim. Benim hoşlanmadığım detaylar bunlar bir dizide. Ama herkesin fikri benimle aynı olacak diye bir şey yok. Eğer derseniz ki bunlar benim için hiiç önemli değil, ne olacak ki, o zaman keyifle izleyebileceğiniz eğlenceli bir dizi diyebilirim :)



0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.