Haziran 20, 2016

Hep mi Bitenleri Yazacağız

Selamlar! Uzun bir aradan sonra blogla buluştum nihayet. Özlemişim de bayağı :) Başlıktan ne anlaşılıyor bilmiyorum ama bu seferki yazımda sizlerle çok gizli olan(!) izlenecekler listemi paylaşıyorum. Eğer izlersem yorumlarını da yazarım diye düşündüm. Aynı zamanda önerileriniz varsa bu post altında benimle paylaşabilirsiniz :)

Reply 1988

Reply serilerini çok seviyorum. Ama bazı sıkıntıları var, bölümler çok uzun. Hatta bu serisinin şimdilik 2 bölümünü izledim ve öncekilere göre saati daha uzundu. Araya reklam girse bir Türk dizisininkiyle aynı saat eder.
Reply serilerinde en sevdiğim ise samimi olmaları ve o dönemi görmenizi (en azından Kore için) sağlaması. Damadın kim olacağı bir yerden sonra sinir krizi geçirmenize sebep olsa da onun heyecanı da bir başka oluyor.


Hello Monster

Konusu beni hiç çekmesede Seo In Guk varsa bir şans tanımalıyım diye düşündüm. Aslında başroldeki kız bana çok mıymıntı geliyor ama bu dizide baskın bir karakter gibi. En azından postere bakınca öyle bir izlenim bırakıyor.
Ayrıca Seo In Guk en son bitirdiğim dizi olan Oh My Ghost'ta iki dk görünüp hemen yelkenleri suya indirmeme neden olmuştu. Acayip izlemek istiyorum başrol olduğu bir diziyi.
King Of High School dizisi de vardı gerçi ama onun ilk bölümlerine bakmış ve sevmemiştim. Geriye bu dizi kaldı.


She Was Pretty

Çok komik olduğunu düşündüğüm bir dizi. Güzele benziyor. Öyle ki uyarlamış bulunmaktayız. Bu diziyi izlemeden bizimkine bakmayı düşünmüyorum aslında.
Hwang Jung Eum'u seviyorum. Genelde başrol kıza katlanamayınca dizi çekilmez oluyor. Sevdiğim biri olunca hemen atlıyorum ben de :)


Oh My Venus

So Ji Sub severleri buraya alalım! Aslında sırf oyunculara bakarak dizi seçmesem iyi kızım. Fakat gel gör ki kendime hakim olamıyorum bu konuda. Dizinin posteri beni hiç cezbetmiyor, yine de attım listeye gitti.
(Konu da çok klasikmiş)



Doctor Stranger

Bu dizi hakkında çok büyük şüphelerim var. Sıkılma ihtimalim çok yüksek, bakalım göreceğiz. (Başrolü seviyorum şşşt)



Close Range Love

Araya bir Japon dizisi iliştirdim ama izlemeyebilirim. Bulunsun listede. Belki ben izlemem ama okuyanlardan izlemek isteyen çıkabilir. Bir ara Kore beni çok baymıştı, artık farklı ülkelere yelken açma vakti geldi dedim kendi kendime (evet oturduğum yerden dizi izleyerek). İşte o dönem not almışım bu diziyi. Dizilere uzun bir ara verince Kore yine cazip gelmeye başladı. Bunu izler miyim bilmiyorum yani.


I Do, I Do

Lütfen izlemiş biri varsa beğenip beğenmediğini yazabilir mi? Yıllardır listede de kendisi. Ya sileceğim ya da bir müddet daha sırada bekleyecek.


Pinocchio

Bunu izlemeyen bir ben kaldım galiba. En son Heirs faciasından sonra Park Shin Hye'nin dizilerine bakmaz oldum. Bir iki tane Kore dizisi izlemiş olan arkadaşıma izlemediğim halde önermiştim (çaktırmayın anlarım bu işten :P) çok beğenmişti. Bakalım ben de izlerim belki bir gün :)


Hello My Teacher

Bu Gong Yoo'nun eski dizilerinden. Uzun zamandır listemde, çok eski olduğu ve konusu da ilgimi çekmediği için izlemeyi sürekli erteliyorum.


Hyde Jekyll and I

Tahmin edin bunu niye ekledim! Tabiki de Hyun Bin var diye. İçimden bir ses diziyi beğenmeyeceğimi söylüyor ama bir şans vermeli.


Healer

Acayip sevildiğini gördüm (yani karıştırmıyorsam bu diziydi galiba) ve dedim ki bu kadar insan yanılıyor olamaz! Attım listeye gitti.


Liste bu kadar, birkaç dizi daha vardı ama onları yazmadım. Bunlar arasından izlemedikleriniz varsa belki size de fikir olur. 
Diziler hakkında önerileriniz varsa da hayır demem :) 
Kendinize iyi bakın!!



18 yorum:

  1. Healer izle hemen izle. Vakit kaybetmeden izle. Pişman olmayacaksın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziye olan merakım iyice arttı şimdi. Başlarım yakında o zaman :)

      Sil
  2. Listen kabarık galiba :)

    Shè was pretty ve oh my Venüs beğenirsin kesin. :)

    Splash splash love izledin mi izlemediysen kesin izle. Komedi türü..

    Reply 1988 evet bi sinir ediyor insanı. Sırf damat kim diye izledim. Sırf meraktan :) yinede güzeldi bee :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ya listeyi bir azaltamadım gitti. Ama insanı dizi arayışından kurtarıyor en azından :)
      Reply 1988'de bu sefer aşk çok dolu dolu değil galiba ama yine de bitireceğim. Bittikten sonra ne kadar delirirsen delir insana güzeldi dedirtiyor gerçekten :D

      Sil
  3. Ay hepsi güzel ben de kendime bir liste hazırlamak istiyorum böyle ama olmuyor :(
    Her diziyi izlemişim gibi geliyor artık bana...Hele şu son Another Miss Oh ve Lucky Romance'den sonra hiç bir dizi güzel gelmeyecekmiş gibi geldi artık.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni çok iyi anlıyorum, bana da oluyor o. Sanki izleyebileceğim bütün güzel dizileri izlemişim gibi geliyor. Ama o kadar çok yeni dizi çıkıyor ki, illaki iyi bir şeyler bulunuyor. Lucky Romance dizisini de izliyorum ve çok sevdim! Another Miss Oh güzelse onu da listeme ekleyebilirim bak :)

      Sil
  4. Hello Monster'daki kız posterdeki gibi değildi hiç. Yani öyle bi elbise hiç giymedi :D Kızla sıkıntın varsa zor olabilir senin için ama bence bu karakteri gayet güzeldi. Karakterlerin herbiri ayrı ayro iyi. Önemli olan şey bünyenin senaryoyu kaldırabilmesi. Doğru zamanda izle... Her aklıma geldiğinde söylerim, kız süper dayak yiyor. :D

    İzle diyeceğim bir başka dizi ise.. pek tabi Healer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak görüyor musun bu posterlere de kanmamak lazım demek ki :D Olmadı bir iki bölüme bakar karar veririm.
      Dediğine gerçekten katılıyorum. Doğru zamanda izlemek lazım. O yüzden Healer'ı da hatta ileri tarihe atıyorum ama an kolluyorum, o moda girdiğim an açıp izleyeceğim! :D

      Sil
    2. Dizi boyunca gizem var. Son bölüme kadar :D Ya işte biraz eğlenmen gerekiyor izlerken. Eğer atlata atlata izliyorsan, hold on. Kapat başka bir vakit izle. İyi çünkü o.

      Healer. O çoğu moda açık :D Ji Chang Wook ve Park Min Young gibi iki sevimliden bahsediyoruz. Ahjumma'nın namını duymuşsundur, süper kadın.

      Sil
    3. Yavaş yavaş beklentim Everest'e çıktı :D Tek bir sahnesini bile atlamadan izleyeceğim :D

      Sil
  5. Bu uzun aradan sonra kayboldunuz falan sanmıştım yazılarını çok beğeniyorum böyle devam edin özletmeyin kendinizi. hemen hemen hepsi benimde listemde ( bende izlemeyip önerenlerdenim) ^ ^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara vermek gerekti. Fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim. Sözlerin için çok teşekkürler, mutlu ettin beni. Yorumlarını eksik etme lütfen :)

      Sil
  6. Listeyi azaltmak istersen Oh My Venus'ü ve Hyun Bin'in dizisini çıkar. Evet başrol beyler çok iyi ama bilemedim, olmamış sanki. Benim fikrim, yoksa seveni de bayağı oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam göz önünde bulunduracağım, listenin en sonlarına attım. Ben de çok kararsızdım zaten onları izlemek konusunda :)

      Sil
  7. Healer,She Was Pretty ve Oh My Venus bayılarak izlediğim dizilerdi.Hemen izlemelisin^^ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acele ediyorum o zaman, bir an önce başlayayım! Liste hazır da öncelik belirlemede sıkıntı çekiyorum, yorumlar sayesinde belirliyor gibiyim şimdi :)

      Sil
  8. Madem listeyi gördüm izleme sıranı da yazmalıyım 🙃 Ama koşup izlemelisin çünkü aralarında aşık olduğum diziler de var😍 İlk 3:

    1-Healer!!
    2-Reply 1988(biraz ilerle devamı gelir 👍🏻)
    3- Pinocchio

    Bu 3ü dışındakiler ilklerime giremediler ama birkaçı hızlı hızlı izlenecek türden. She was prettyi görünce aklıma atvde yeni başlayan seviyor sevmiyor geldi. Şu son 1 haftada 5-6 defa ısıtıp ısıtıp 1.bölüm tekrarı yayınladıkları için görmüşsündür diye tahmin ediyorum. Bence gerçeğini izlemektense ara ara ona bak zaten tıpatıp aynısı😏 İyi kopyalıyoruz şu sıralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıralama olarak yazman çok güzel olmuş :)
      Tv de sadece fragmanını gördüm, bizimkiler sonradan suyunu çıkarıyor ya, şimdilik benzerdir ama sonra ne olur bilinmez. Ben en iyisi orijinalinden izleyeyim.

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.