Haziran 27, 2014

20 Years Old - Mini Dizi

Yazarın Puanı: 6.8
Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 4
Süre: 20 dk
Yayın Yılı: 2014
Oyuncular:
Lee Gi Kwang - Lee Gi Kwang
Lee Da In - Kim Hye Rim
Kim Hye Ji - Ga Young
Kim Dong Suk - Kim Tae Woo
Kim Tae Oh - Jin Sung

Konusu: Kim Hye Rim ve Lee Gi Kwang 20 yaşlarında, aynı okula gitmiş ve yıllar sonra tesadüfi bir biçimde tekrar karşılaşan iki gençtir. Kim Hye Rim üniversite öğrencisi, Lee Gi Kwang ise Beast grubunun bir üyesidir.
Lee Gi Kwang, daha önceden hiç çıkmadığı eski okul arkadaşı Kim Hye Rim'e aşık olur. Ancak bu iki genç aşklarını diğer herkesten bir sır olarak saklamak zorunda kalırlar.


Yazarın Yorumu;

-Spoiler Yook :)

Fazla mini dizi izlemedim bu zamana kadar ama Gikwang'ın oynadığı bu mini diziyi görünce dayanamadım ve açtım izledim. Zaten kısacık bölümlerden oluşuyor, çıtır çerez niyetine izledim de diyebilirim. Gikwang'ın oyunculuğunu merakta etmiştim, fena değilmiş :))

Dizinin konusu beni izlemeye iten nedenler arasındaydı. İdoller için pek önemli olan aşk skandallarının farklı bir boyuttan önümüze serilmesi hoşuma gitti açıkçası. Yani çoğu fan, ilişkileri yargılıyor, istemiyor falan ama bir de bu işin idoller kısmı var. Onlar bunca baskı altındayken ilişkilerini nasıl yaşıyorlar. Tabii bu diziyi izleyerek 'hepsi böyle' diyemeyiz ama yine de işin bu kısmını da izlemek önemli. 

Diziyi izlerken Gikwang'ın ne kadar şirin olduğuna inanamayacaksınız. Yani o yanaklarını sıkası geliyor insanın. Bu kadar tatlı olunmaz bence. Bir de dudakları var ki o konuya değinmeyelim bile :)

Kız da güzel bir kızdı. Pek bir şey diyemeyeceğim galiba onun hakkında, ama ilk sahne de rimeli süremeyişi ve kendisini bir pandaya benzetmesi komikti. Cidden de bir pandaya benziyordu hani. Gikwang'a da olsa olsa böyle bir kız olurdu galiba :D Neyse çok fazla irdelemeyelim :))

Sonu hakkında bir şey demeyeceğim ama güzeldi. Zaten 4 bölüm ve 20 dakika bir bölümü. Hemen bitirirsiniz. Bir de buraya sonunu yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu diziden sonra daha fazla mini dizi izlemeliyim diye düşündüm. Arada lazım oluyor böyle şeyler izlemek.

Belki daha fazla yorum yapabilirdim - bölümler daha fazla olsaydı :) Ama 4 bölüme bu kadarcık yorum getirebildim. Spoiler verme gibi bir planım yoktu yani. Zaten ne yazarsam yazayım spoilera girebilir. Bu yüzden kısa tutmak daha mantıklı geldi. Zaten dizi hakkında genel yorumum da ilk iki paragraftan oluşuyor. Gerisi laf salatası :)) 

Buna gif koymayacağım, direk açıp izleyin bence :)) Kendinize iyi bakın!!

9 yorum:

  1. Mini diziler hayir diyemedigim tek seri türü, kisa olmasindan ötürü heralde. Önerine uyup hemen basliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım beğenecek misin :) Ben fazla mini dizi izlemedim bu yüzden önerin varsa alabilirim :))

      Sil
    2. Exo next door super bi film tavsiye ederm

      Sil
    3. Önerin için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. aa ben bayılırım mini dizilere. madem 4 bölüm 20 dk. bi şans veririm bence veririm veririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bir şans vermelisin :))

      Sil
  3. Aaa en sevdiğim mini dizilerdendiiir :) Sırf Kikwang için bile izlenir ;) Konusu da jjang! Kız çok şanslı. Diziyi izledikten sonra ergence hayallerim zirveye çıktı :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum :))
      Ben de çok sevdim bu diziyi :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.