Ağustos 06, 2015

Falling For Innocence

Yazarın Puanı: 7.6
Türü: Romantik - Komedi, Dram
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2015
Oyuncular:
Jung Kyoung Ho - Kang Min Ho
Kim So Yeon - Kim Soo Jung
Yoon Hyun Min - Lee Joon Hee
Jin Goo - Ma Dong Wook

Konusu:

Min Ho'nun babası, ölmeden önce büyük bir şirketi yönetmektedir, babasının ölümünden sonra bu şirketi Min Ho'nun amcası almıştır. Bu yüzden Min Ho acımasız biri olarak büyümüştür.
Min Ho kalp hastasıdır, kalp nakli ameliyatına girer ve bu ameliyattan sonra kişiliği değişir. Yeni kalbiyle Soon Jung adında bir kadına aşık olur.


Yazarın Yorumu:


*-*-*-*-*-*-*

Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz :)

*-*-*-*-*-*-*



Spoiler içerir!

Bu diziyi twitterda birisi önermişti bana, ben de izlemeye başladım. Konusu falan bir Kore romantik komedisine göre değişikti. Güzel bir diziymiş beğendim, öyle ahım şahım değil ama yine de izleniyor. Gerçi ben son birkaç bölümünü izlemedim. Öyle bir ara kaynadı, sonra devam da etmedim. Her neyse şimdi karakterler üzerinde gideceğim. İzleyeli bir aydan fazla oluyor bu yüzden çok iyi hatırlamıyorum.


Kang Min Ho

Öncelikle o sonradan ne hale soktukları belli olmayan saçlarından bahsetmek istiyorum. Şu saç gerçekten insanı inanılmaz değiştirebiliyor. İlk bölümlerde de saçlarını sevmemiştim aslında ama ondan sonra yaptıkları da tam bir felaketti yani. Çocuk ilk bölümlerde daha yakışıklıydı o saçlarla en azından.

Not: I'm Sorry I Love You'dan sonra tipi çok değişmiş sanki -.-

Neyse gelelim ameliyat olayından sonraki karakter değişimine. Bana pek mantıklı gelmese de internetten araştırdığımda kalbin de bazı hatıraları sakladığını ve kalp naklinde diğer kişiye bu hatıraların geçebileceğini okudum.

Bu olaya göre alışkanlıklar alınabiliyormuş bunu kabul edebilirim belki, (bknz: çocuğun birden lolipop yemeye başlaması) ama kalbi alınan kişinin aşık olduğu kişiye aşık olması pek gerçekçi gelmedi. Belki mümkündür ama yine de insan garipsiyor. Bir de bunun şöyle bir etkisi oldu, kalp nakli yapılmasa bu çocuk kızı sevmezdi diye düşündürdü. Çocuğun aşkı çok doğru gelmedi yani. Mesela kendisi hiçbir şey hissetmiyorken bile kızı görünce kalbi çarpmaya başlıyordu. Sanki kalbin zoruyla çocuk kıza aşık olmuş gibiydi.

Şu şirket olayları vardı bir de, sonlara doğru izlemeyince oralarda ne oldu bilmiyorum o yüzden yorumsuz bırakacağım.


Kim Soo Jung

Bu kadını sevmekle sevmemek arasında çok gidip geldim ve bir karara varamadım. Bazen itici ama bazen sempatik, bunu anlamak için birkaç dizisini daha izlemem lazım galiba. Fazla bir yorum yapmayacağım, pek bir şeyini görmedim çünkü :))


Lee Joon Hee

Bu kötü bir adam mıydı neydi anlayamadım. Sonlarını izlemedim dedim ya o yüzden cevabını bilmiyorum. Dong Wook'u öldürmedi, babası öldürdü doğru anladıysam. Bu yüzden kötü biri olmayabilir diye düşündüm, ama bir yandan bu kadar hırslı olması ve babasına sürekli kızıyor olması beni şüpheye düşürdü.

Bir de bizim başrol kızı seviyordu, ama o işin olmayacağı zaten ortadaydı.


Ma Dong Wook

Başta bu adamı sevmemiştim, izledikçe sempatik gelmeye başladı. Hatta bir ara gözüme başrolden daha yakışıklı göründü. Kızla evlensin falan da istedim. Öleceği ve kalbini çocuğa vereceğini kaza olduğunda anladım zaten. Ondan önce nasıl bunları ayıracaklar da kız diğer çocukla olacak diyordum, meğersem garibimi öldüreceklermiş. Çok üzüldüm valla ne diyeyim, ben onu bağrıma basmıştım bile.

Bu arada başlarda Kang Min Ho'nun bazı hareketlerinde kızın aklına Ma Dong Wook'un gelmesi falan çok duygusaldı. Kızın merdivende ağlarken Min Ho'nun 'o' müzikle yanına gelmesi de öyleydi.


Dizi ve karakterler hakkında düşündüklerim bu kadar. Güzel bir diziydi, bitiremedim ama kesin mutlu sonla bitiyordur zaten :)) En son haziranda bir dizi yorumu yapmıştım, uzun zaman olmuş. Önümüzdeki günlerde belki bir iki dizi daha yazarım ama ondan sonra belli bir müddet Kore dizisi izlememeyi planlıyorum. Buralar çok boş kalabilir. Siz takibe devam edin lütfen, tam anlamıyla bırakmıyorum sonuçta! :)

Kendinize iyi bakın!!


2 yorum:

  1. Canım mutlu son ile bitiyor :)
    Ay çok şirket sorunları vardı yoksa güzel diziydi.
    Birde bayan oyuncu erkeğe göre büyük durdu bence.
    Saçlar ilk bölümde güzeldi ve sana katılıyorum sonra o saça ne yaptılar öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok dizi de oluyor şu şirket sorunları, fazla yer verip sıkıyorlar.
      Evet, kadın çok yaşlı duruyordu. Belki biraz da o yüzden ısınamadım. Çocukla hiç olmamışlardı.
      Umarım diziden sonra saçları düzeltmiştir :))

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.