Ağustos 06, 2014

I'm A Cyborg, But That's Okay

Yazarın Puanı: 7,5
Türü: Dram, Komedi, Romantik
Yayın Yılı: 2006
Oyuncular:
Bi Rain - Park Il Sun
Im Soung Jung - Young Goon

Konusu: Young-Goon kendini cyborg sanan bir genç kızdır. Çalıştığı yerde kendine elektrik bağladıktan sonra-enerji ile dolmak için- akıl hastanesine yatırılır. Orada sürekli maske takan ve insanların özelliklerini çalabildiğini düşünen Park Il Sun ile tanışacaktır.

Filmin Fragmanı;


İzlenebilirlik Durumu: İzlenebilir
İki baş rolünde  oyunculuklarına diyecek yok. Hele Full House'dan tanıdığım Bi Rain inanılmaz bir tatlılığa sahip burada. Oldboy'un yönetmeni tarafından 12 yaşındaki kızı için yapılmış bir film -tabi genellikle filmlerinde şiddet ve cinsellik bulunduğundan onları izletememiş- yine de 12 yaşındaki bir kıza da yapılsa film size hiç öyle hissettirmiyor. Büyük bir deha mevcut filmde. Ama filmin akışına değil içindeki detaylara odaklandığınızda. Lütfen izleyin bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca bizim gibi düşünemeyen insanların dünyasında yaşamak 100 dk boyunca da olsa harika bir deneyim.

Filmin içinden bir sahne.
                                         
Küçük bir not: Filmin İmdb Puanı: 7,1 (Ben yukarıda görüldüğü üzere daha yüksek bir puan verdim. Bence 0,4'lükte bir yükselmeyi hak ediyor.)

Not 2: Hollywood bütün korku temalı filmlerinde akıl hastanesini fon olarak kullandıkları için ne zamandır akıl hastanesi filmlerinden kaçıyordum. Hiç de korkunç yerler değillermiş. Aslında tatlı bile sayılır.



Kızımız sayborg olduğu için yemek yemiyor.





4 yorum:

  1. 2 yıl önce izlediğim bir film. Beğendim mi beğenmedim mi açıkçası bilmiyorum ne oldu amaç neydi neden bu çatlakları izledim anlamadım :) Olsun güzel oyunculuklar ve Rain'i böyle bir rolde görmek için izlenmeye değer bence :)
    Yazı için ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Cidden ran çok tatlıydı özellikle de saçıyla yaptığı kurdele <3

      Sil
    2. Rica ederim :)
      Sevimli tavşancık kendisini hırsız sanması sürekli bir şeyler çalması çok komikti :)
      Rain ya bir insan nasıl hem bu kadar karizmatik hem bu kadar seksi hem de bu kadar sevimli olabiliyor diğerlerine haksızlık vallahi :)

      Sil
    3. ahaha cidden öyle. yeni dizisi geliyor umarım orada da böyle tatlı olur :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.