Temmuz 08, 2014

I Hear Your Voice

Yazar Puanı: 7.0
Türü: Suç, Gizem, Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 18
Yayın Yılı: 2013
Oyuncular:
Lee Bo Young - Jang Hye Sung
Lee Jong Suk - Park Soo Ha
Yoon Sang Hyun - Cha Kwon Woo
Lee Da Hee - Seo Do Yeon
Kim Kwang Kyu - Kim Kong Sook
Jeong Dong Hwan - Seo Dae Seok
Kim Hae Seok - Eo Choon Sim
Jung Woong In - Min Joon Kook

Konusu: Küçük yaşta babasını kaybeden Park Soo Ha 19 yaşındadır ve özel güçlere sahiptir. Birinin gözlerine baktığında onun düşüncelerini okuyabiliyordur. Babasının katilinin yakalanmasına yardım eden Jang Hye Sung ile yolları 10 yıl sonra kesişir.
Jan Hye Suk artık bir avukat olmuştur ve kurtulma ihtimali çok düşük olan kişilerle çalışmaktadır. Cha Kwon Woo ise hafif saf bir avukattır. Üçü bir araya gelir ve beraber suçsuz bulunma ihtimali düşük olan davalara bakmaya başlarlar.


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Yazarın Yorumu;

Bitirmedim, bitirmedim, bitirmedim! Ve hayatımın hatasını yaptım. Aslında sevmediğimden de değil araya tatil girdiğinden izleyemedim. Şansıma gittiğim yerde internet yoktu ben de izleyemedim. Dönünce de öyle kaldı, devam edemedim. Aslında çok güzel bir diziymiş, herkesten öyle duyuyorum. Öyle olmayı hak edecekte bir konusu var. Üstelik Lee Jong Suk oynuyor çok severim kendisini. Pek saygı değer Yoon Sang Hoon da burada, namı değer Oska. Kim Mavi, Oska'ya bayılıyor. Sonunda kızın ona gitmediğini öğrenince de büyük hayal kırıklığına uğramıştı :D Ben de hayat dedim işte herkesin yüzüne gülmüyor :)) Tabi ki de ben kızın Jong Suk ile olmasını istediğimden böyle dedim. Dizinin tek kötü tarafı bence çocuğun kızdan küçük olmasıydı. Bence bir tuhaf duruyorlardı yani yan yana. Çünkü Lee Bo Young'un görünüşü tam bir noona gibiydi. Hiç de bunlar sevgili olacaklar moduna giremedim.

O kötü adama da sinir oldum. Gerçi kim olmamıştır ki. Sonradan ona ne oldu hiç bilmiyorum, izlemediğimden. Aslında merak etmiyor da değilim yani. Mesela ne oldu ki ona sonunda yakalandı mı, yakalanmadı mı neler oldu. Neyse bunu da öğrenmeyeyim de bari belki bir gün olur devam etmek isterim.

Şimdilik dizi hakkında diyebileceklerim bu kadar. İzlediğim bölüm kadar kısa bir yorum oldu. İzlemeye devam edersem -ki hiç sanmıyorum, bıraktığım diziyi devam ettirememe gibi bir huyum var- başka bir postta yorumlarıma devam ederim :)

Kendinize iyi bakın!













 



6 yorum:

  1. Bende bitiremedim bu diziyi. Ama benimki tamamen canımın sıkıldığından sonradan da nedense hiç devam edesim gelmedi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gelmedi, bir kez bırakınca olmuyor :D

      Sil
    2. Aynen ama Gaksital'e sonradan devam ettim sanırım :D

      Sil
    3. Güzel miydi? Ben izlemedim :D

      Sil
    4. Güzeldi diye hatırlıyorum üzerinden zaman geçti bitirdiğimden de emin değilim zaten :/ Japonya işgalindeki Koreyi anlatıyor. Pek aşk meşk yoktu. :D

      Sil
  2. Cook guzel bir drama ben de yeni izledim

    YanıtlaSil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.