Mayıs 13, 2014

Mim 3 #K-Pop Dinliyoruz


Şu mimleri yapmak nasıl güzel anlatamam. İşte bir yeni mim daha var, K-Pop ile ilgili sorulardan oluşan. Bu mimi Havva'nın Atlası yapmış ve bana da yollamış. Çok teşekkür ediyorum, ayrıca eğlenceli de bir mim olmuş :)

Fazla uzatmadan sorulara geçeyim en iyisi;

1- En Beğendiğiniz kız / erkek K-Pop grupları?

Benim en sevdiğim grup Cnblue, yani hayranıyım zaten. Şarkılarıyla ruh halim ne olursa olsun beni rahatlatmayı başarıyorlar. Her ne kadar dans etmek konusunda pek bir yetenekleri olmasa da, -ki band oldukları için gerek yok, ya da performanslarını izlerken herhangi bir abartı olmasa bile zaten onlar sahnedeyken bunlara hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Ses, gitar ve davul yetiyor da artıyor bile. Bunu söylüyorum çünkü duyduğuma göre Kore'de işin içinde dans falan yoksa pek ilgilenmeyenler varmış. Neyse yanılıyorsunuz! :)

FT Island, Super Junior, Exo, 2NE1 ve Bigbang gruplarını da bir o kadar seviyorum bu arada :)
Omo omo! Çok sonradan gelen önemli not: Beast'i unutmuşum!

2- Beğendiğiniz K-Pop grubu üyelerinden en çok kimi seviyorsunuz? Neden?

Öncelikle Cnblue'yu bu sorunun dışında tutuyorum çünkü hiçbirini ayıramayacağım :) 
Diğer gruplardan ise mesela Super Junior'dan Donghae'yi çok seviyorum. Çok sempatik ve içten, güven duygusunu da veriyor bana. 
Hong Ki'yi de çok seviyorum. O tırnaklarını bile seviyorum yani, çok şeker çocuk ^^

3- Tanıdığınız kadarıyla en iyi baba adayı olarak gösterebileceğiniz 3 erkek üye?

İlki 'kesinlikle' Donghae. Soruyu okuduğum an aklıma ondan başkası gelmedi :D Bunun sebeplerinden birkaçını da zaten önceki sorudan anlarsınız. 
İkincisi Minhyuk olurdu herhalde. Aslında kendisi tam bir anne gibi. Ama madem soru bu şekilde ben Minhyuk diyorum. Bir kere sorumluluk sahibi, aklı başında, titiz daha ne olsun öyle değil mi? :))
Üçüncü olarakta ... vallahi bulamadım. Aklıma gelmiyor ya da şuan.

4- Tanıdığınız kadarıyla en iyi anne adayı olarak gösterebileceğiniz 3 kız üye?

Şöyle sıralamadan önce şuraya uzun bir not düşeyim de: Kız gruplarıyla pek aram yoktur. Yani grup isimlerini sayın deseniz sayarım ama üyelerinin isimlerini sayamam. Dinlediklerimin de sadece şarkılarını sevdiğimden dinliyorum. Bir de AOA çok sevimli duruyor. Bu düşüncem de Cheongdamdong programından kaynaklanıyor zaten. :)

Grup değil de solo sanatçılardan IU diyebilirim sanki. Peki Juniel?!?! Ah bilmiyorum zor bir soru oldu bu >.<

5-  Ah keşke kardeşim olsa diyebileceğiniz en sevimli kız / erkek K-Pop üyeleri ?

Hiç ah bir kardeşim olsun demedim ama eğer olsaydı da Jungshin'in kardeşim olmasını isterdim. Başka da aklıma gelmiyor. Jungshin'le eğlenceli olabilirdi sanki? ^^

6- En çok görmek istediğiniz K-Pop üyesi ?

Cnblue ve FT Island'ı toptan görsem fena olmazdı :D Bir de Donghae, Eunhyuk, Suzy, Kim Jae Joong ve tabiki de ilk soruya eklediğim grupları görmek isterdim. Sonuçta seviyorsam hepsini görmek isterim *.* 


*-*-*-*-*-*-*-*-*

Evet, bu mimi yaparken de anlamış bulunmaktayım ki henüz K-Pop grupları hakkında pek bir ilerleme kaydedememişim. Kendimi geliştirmeli miyim acaba? Galiba biraz program izlesem iyi olacak :) 

O zaman ben de hep beni mimleyen Çelen'in Sazı'nı mimliyorum. Bir de Dördüncükat'a, Nabrut'a ve Ne Olsun?'a yolluyorum bu mimi :)
Ancak sizin de benim gibi pek bir bilginiz yoksa K-Pop hakkında yazmaya da bilirsiniz :)
Haydi sağlıcakla kalın dostlar...

6 yorum:

  1. Çok eğlenceli bir mime benziyor ve bizde daha yeni girdigimiz kpopta bakalım neler biliyormuşuz^^ Mim için ayrıca teşekkürleer, büyük bir hevesle cevaplayacağız :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Cevaplarınızı bekliyor olacağım ^.^

      Sil
  2. Ben bir kız grup önereyim mi o zaman? ~~
    Orange Caramel ^.^
    zaten biliyorsundur ama klip çektikleri şarkıların dışındaki albüm şarkılarını da dinlersen çok başarılı olduklarını düşüne-bilirsin ( sonuçta müzik zevk işi ;)
    meishenmeweishenme.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol önerin için, duymuştum ama hiç açıp dinlememiştim. Öneriyorsan bakmakta fayda var :))

      Sil
  3. Canım cevaplarını çok beğendim, çok içten olmuş. Bu arada söylemiş miydim bilmiyorum ama sende bir doğallık var. Çok sıcak kanlısın (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^
      Doğallık güzel şey, böyle düşünmen de çok mutlu etti beni :))

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.