Kasım 19, 2013

Nice Guy / The Innocent Man

Yazar Puanı: 7.0
Tür: Melodram, Romantik
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Yılı: 2012
Oyuncular: 
Song Joong Ki - Kang Ma Roo
Moon Chae Won - Seo Eun Gi 
Park Si Yeon - Han Jae Hee
Lee Yoo Bi - Kang Cho Ko
Lee Kwang Soo - Park Jae Gil

Konusu: Kang Ma Roo başarılı bir tıp öğrencisidir ve komşusu olan Han Jae Hee'yi sevmektedir. Kang Ma Roo ve Han Jae Hee oldukça iyi anlaşıyorlardır. Ailesinin durumu kötüleşen Han Jae Hee, umutsuzluğa kapılır ve bir hata yapar. Jae Hee'nin başı tam derde girmişken Kang Ma Roo ona yardım eder. Fakat bu yüzden Ma Roo hapse girer. Yıllar sonra hapisten çıktığında artık 30 yaşına gelmiştir. Artık bir barmen ve jigolo olarak çalışmaya başlamıştır.
Han Jae Hee ise hayatına devam etmiş ve çok zengin bir iş adamıyla evlenmiş, hayatını kurtarmıştır. Kızın bu davranışına çok sinirlenen Kang Ma Roo kızdan intikam almaya karar verir.
Seo Eun Gi ise soğuk ve başkalarını duygularını göstermeyen bir kızdır. Bir gün Kang Ma Roo ile karşılaşır ve ona aşık olur. Daha sonralarında Eun Gi bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. Bunu fırsat bilen Kang Ma Roo da Eun Gi'yi kullanarak, Jae Hee'den intikam almaya başlar.

Karakter İlişkileri


*****


Vee Song Joong Ki'nin dizisi! :)) Aslında bayağı bir olmuştu izleyip yarıda bırakalı ama yazmak şimdiye nasip oldu. Bu arada yarıya bıraktığım diziler de çok fazlaymış. Böyle yazdıkça farkına varıyorum. Aslında kötü bir dizi olduğundan yarıya bırakmadığıma eminim. Ama nedeni aklıma gelmiyor. Bir de ben dizilere şöyle bir hafta falan ara verince bir daha devam edemiyorum. Bu yüzden bırakmış da olabilirim. Bu yüzdendir ki bu dizi hakkında fazla yorum yapamayacağım. Bu yüzden de sanırım yapabileceğim tek yorum 'Song Joong Ki tatlıydı' olacak. Aklımda tek o kalmış :D Gerçekten yorum yapılabilecek detayları hiç hatırlamıyorum dizideki. Ama fena değil yani, izlenebilir bir dizi. Şimdi sonunu getiresim geldi bak! :)

0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.