Eylül 09, 2013

Filmlerin 'En'leri

En Dramatik Fimler: Hyun Bin'in dramlarından biri olan A Millionaire's First Love, Aşkın engel tanımadığını gösteren Only You (Always). Dikkat göz pınarlarınızı kurutacak filmler olma özelliğini taşımaktadırlar! :)


En Üzücü Film: Goong Yoo'nun başrolünde oynadığı Do Ga Ni (Sessizlik).
Tek geçerim, resmen içinize bir öküz oturuyor izlediğiniz zaman. Çocuklara yapılan onca şey karşısında bu duyguları yaşamamanızın mümkün olacağını pek düşünmüyorum açıkçası...





En Korkunç-Komik Film: Chilling Romance (Ürpertici Aşk) romantizm,korku,komedi ortaya karışık bir film  olmuş. :)


En Fantastik Film: Kim Jae Joong'un melek olduğu Heaven's Postman (Cennetin Postacısı). Duygusal kişilerin gözlerini doldurabilecek sahnelere sahiptir dikkat! :)


En Komik Filmler: Speed Scandal (Anında Skandal) izlemedim ama herkes komik olduğunu düşünüyor bu yüzden arşivime girmiş durumda, Lee Min Ki'nin renklendirdiği bir film Very Ordinary Couple, My Tutor Friend 2, My Sassy Girl, Code Name: Jackal... Bu daha böyle uzaar gider, izleyip güldüğüm filmler olursa ekleyeceğim yine. :)




En Beğenilen Filmler: The Classic, Daisy. Herkes çok beğendiğini söylüyor, ee o zaman ayıp olmasın, izleyip haklı olup olmadıklarını öğrenelim biz de değil mi? Arşivimdesiniz ! :)



En Aksiyonlu Filmler: Old Boy (İhtiyar Delikanlı), Psychic. Aksiyon seviyorsanız beklentilerinizi karşılayacağını düşündüğüm en iyi filmlerdendir.



2 yorum:

  1. Güzel filmler önermissin, izlemediklerimi mutlaka izleyecegim, blogun cok güzel, fighting :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)) Umarım beğenirsin filmleri :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.