Şubat 04, 2014

Kaichou wa Maid-Sama / Anime

Yazarın Puanı: 8.3
Tür: Romantik-Komedi, Okul
Bölüm Sayısı: 26
Yayın Yılı: 2010
Konusu: Seiga lisesi, tamamen erkek lisesiyken birkaç yıl önce karma bir lise haline gelmiştir. Erkeklerin çoğunlukta olması ve eski alışkanlıkları, yeni gelen kızları zor durumda bırakmaktadır. Okulun kız öğrencilerinden Misaki Ayuzawa bu durumu değiştirmek ister. Zamanla okulda sert, erkek düşmanı yapısıyla tanınan Misaki hocalarının güvenini kazanarak öğrenci konseyi başkanı seçilir. Fakat ailesinin maddi durumu kötü olan Misaki okul sonrası bir cafede part-time çalışmak zorundadır. Okuldaki şöhretini korumak için bu durumu gizlemek isterken okulun popüler öğrencilerinden Takumi Usui'nin Misaki'yi görmesiyle okuldaki şöhreti tehlikeye düşer. 
Konu www.turkanime.tv'den alınmıştır.




*-*-*-*-*-*-*-*


İzlediğin nadir animelerden biridir. Aslında anime izlemeyi çok isterim ancak bölümleri çok uzun geldiğinden bir yerden sonra bırakıyorum. Bırakınca da bir daha devam etmek zor oluyor. İşte bu yüzden çok anime izleyemiyorum. Bunu da taa ne zaman izlemiştim yazmak şimdiye kısmetmiş :)
Animelerdeki erkekler de gerçekten güzel oluyor valla. Bu zamana kadar izlediğim iki-üç anime arasında en beğendiğim Death Note'tan Kira ve buradaki Usui oldu ^^

Eğer henüz Pokemon, Beyblade vs. dışında anime izlememişseniz kesinlikle güzel bir başlangıç olabilir :)
Bu arada anime hakkında biraz kendi yorumumu yapayım. Anime de, eminim sizinde oldukça seveceğiniz, Usui'nin oldukça sapık olduğunu görüyoruz :D Yani ciddi anlamda çocuğu sapık yapmışlar, kızımızın eteğini kaldırmalar falan neler neler. Hem kızıyorsunuz hem seviyorsunuz, garip bir olay.

Usui dışında anime de yer alan gayet tatlı ve manyak tipler de bulunmakta ^^ Öncelikle sizi en çok şaşırtacak kişinin animenin ortalarında gelen ve sizi şok etmeye yeten Aoi-chan olacağını düşünüyorum. Ancak sırrını söylemeyeceğim. Vee kendisi çok güzel bir hanım kızımızdır.


Asıl kızımızın pek saygı değer 3 takipçisi bulunmaktadır. Her gün çalıştığı yere gitmekten vazgeçmeyen 3 cesur yiğittir kendileri. Ne yalan söyleyeyim onlar animenin tuzu biberi, zaman zaman oldukça güldürmüşlerdir beni. :) Onlar da Kurotatsu, Ikkun ve Shiroyan oluyorlar :) Ayrılmaz üçlüler, ee biraz da salaklar tabii :D
Bir de sonlara doğru gelip biraz saf olduğunu hatırladığım Hinata Shintani var. Onun olayı da farklı :))
Hinata Shintani ve Bizim Usui^^ Kim kazanır dersiniz :)
Bir de kötü adamlar var işin içinde, iyice sinirlendirmeden peşinizi bırakmayan türden. Ancak koskoca animede Usui varken bu kötü adamlar da kimmiş -_-
Uzun lafın kısası pek olaylı ve pek keyifli bir anime. İzlemeniz tavsiyemdir :)



2 yorum:

  1. heheh ben bu animeye bayıldım çok ama çok eğlenceli :D mangası da güzel ama renkli renkli anime izlemek ayrı bir keyif bence :D :D ellerine sağlık yazı güzel olmuş :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevmiştim bu animeyi :D Kesinlikle renkli izlemek daha zevkli :))
      Teşekkürler yorumun için :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.