Temmuz 12, 2016

Yeni Bölümün Yollarını Gözlemek

Selam! Bu günkü konumuza hoş geldiniz! Size güncel dizilerden köşe bucak nasıl ve neden kaçtığımı anlatacağım :D

Dizilerin yeni bölümünü beklemek beni gerçekten çok bayıyor. Genelde heyecanla diziye başlıyorum ama bir sonraki hafta gelene kadar diziden soğuyorum. Mesela bitmiş dizilerde böyle bir sorun olmuyor çünkü heyecanı kaçmadan öbür bölümü açıp izleyebiliyorsun.

Ben soğumamın nedenini Kore dizilerinin çok klasik olmasına bağlıyorum. Bir yerden sonra heyecanla yeni bölümü bekliyor olmuyorum. Hatta aaa yeni bölüm mü gelmiş ya diyorum, arada öyle bir unutkanlık oluyor yani :)

Çok merak ettiğim, sabredemediğim dizilere başlıyorum ama işte sonuç yine pişmanlık :( Tabi etrafta spoilerlar kol gezerken de izlemediğime pişman olduğum diziler oluyor ama orasını karıştırmayalım.

Kore dizisi dedim ama galiba benim genel olarak böyle bir sorunum var. Şimdi düşününce fark ettim. Özellikle tatile giren dizilerde bir sonraki sezonu izlemeyi bıraktığım da çok oluyor. Bu sadece bende mi oluyor onu merak ettim. Siz her diziyi böyle heyecanla bekleyebiliyor musunuz?

Bu arada nasıl kaçtığımı anlatacağım yazdım ama anlatamayacağım galiba, pek bir formülü yok çünkü :D Sadece daha çok sabrediyorum ve izlemeyi düşündüğüm dizi yerine başka bir dizi açıp izliyorum. Bildiğiniz gibi yani (şaşkınlık nidalarınızı duyar gibiyim) :D

Bu arada aynı şey diziler değil ben tatile girince de oluyor. Malum tatile gittiğim yerde internet olmayınca, ben de dizi indirmeyi sevmediğimden uzun bir ara vermiş oluyorum izlemekte olduğum diziye ve geri döndüğüm vakitte geçmiş olsun artık. Bir de yarım bıraktığım dizi ve kitaplara dönmek benim için çok zor oluyor. Bir şeyleri yarım bırakmak aptallaştırıyormuş diye duydum. Ne kadar doğru acaba? İnşallah yalandır, işim yaş yoksa.

E, gidiyorum ben o zaman. Diyeceklerim bitti. Kendinize iyi bakın! :)


2 yorum:

  1. Bende senin gibiyim bak buldun benim gibi bir adaş :) Türk dizileri hiç izlemem kore dizileride kısa olduğu için izlerim izlerim diyorum ama bakma bölük pörçük kimi yarım kalır kimini sevmem Biten dizilere daha çok bakmaktayım Tayvan ve çin biraz daha yöneldim. Çok fazla site ve tüm dizilerin anlatımları birazcık soğumama etken olmuştur :) Paylaşımın güzel olmuş ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız değilmişim :) Benim Türk dizilerinde de yarım bıraktığım çok oluyor, onlarında süreleri çok uzun diye bir de bazen senaryoda saçmalıyorlar.
      Teşekkürler :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.