Ekim 31, 2015

ABU TV Müzik Festivali 2015

ABU, farklı ülkelerden katılımcıların olduğu bir müzik festivalidir. Türkiye geçen yıl Manga ile katılmıştı bu festivale. Bu yıl ise Murat Dalkılıç ile katıldı. Ayrıca bu yıl festival İstanbul da yapıldı. Türkiye dahil 12 ülke (Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Japonya, Kazakistan, Makao, Maldivler, Güney Kore, Afganistan, Malezya, Türkiye, Vietnam) vardı.
Festival 28 Ekim Çarşamba günüydü. TRT Müzik ve TRT Avaz kanallarında canlı verildi.

Ekim 29, 2015

Türkiye'den Bir CNBLUE Geçti!

Merhaba!
Aslında nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Twitter'da çok aktiftim şu 2-3 gündür. Cnblue'nun geliyor olması boice olan, olmayan herkesi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti.

Cnblue'nun ülkemize geliş nedeni ABU Şarkı Festivali'ydi. Güney Kore'yi temsilen geldiler. 27 Ekim Salı günü İstanbul'a geldiler ve onları bekleyen büyük bir kitle vardı. (Ne yazık ki ben ne havaalanına gidebildim ne de festivale. İstanbul'da olmama rağmen -,- )

Ağlayan Kek Denemesi

Tatlımı harika süslerim!
Uzun bir aradan sonra dizi yorumu ile gelmeyi çok isterdim ama gelecek yaza kadar maalesef yapamayacağım. O yüzden bulduğum şu vakitte geçenlerde yaptığım ilk ağlayan kek deneyimimi paylaşmak istedim :)

Aslında çok tatlı manyağı biri değilim, sadece çikolatayı çok severim o kadar. Ama internette görünce nefsime yenik düşüyorum. Mutfakta bir şeyler denemeye de bayılan biri olduğum için görüp aklıma koyduğum bu tatlıyı yaptım hemen.

Ekim 16, 2015

Paradise Kiss / Japonya Filmi

Yazarın Puanı: 6.3
Türü: Dram
Ülke: Japonya
Yayın Yılı: 2011
Oyuncular:
Keiko Kitagawa - Yukari 'Caroline' Hayasaka
Osamu Mukai - Jouji 'George' Koizumi
Yusuke Yamamoto - Hiroyuki Tokumori

Konusu:

Yukari Hayasaka eğitim hayatından, sürekli çalışmaktan, sıkılmış bir lise öğrencisidir. Sonra, Paradise Kiss adlı giyim markalarına model bulmak isteyen bir grup moda tasarımcısı öğrencinin modeli olur.