Eylül 23, 2015

First Love / Tayland Filmi

Yazarın Puanı: 7.2
Türü: Romantik - Komedi
Ülke: Tayland
Yayın Yılı: 2010
Oyuncular:
Mario Maurer - Chon
Pimchanok Lerwisetpibol - Nam
Sudarat Budtporm - Inn (Öğretmen)

Konusu:

14 yaşında sıradan bir kız olan Nam çekici biri değildir, hatta çirkindir. Nam uzun zamandır, 10. sınıflardan, okulun popüler çocuğu Chon'a gizlice aşıktır. O çekici, mükemmel ve cömerttir ve bu da Nam dahil bütün kızların ilgisini çekmektedir. Ancak Nam kolayca pes etmeyecek, sevdiği çocuğun ilgisini çekebilmek için her şeyi yapacaktır.

Eylül 09, 2015

Warm and Cozy

Yazarın Puanı: 7.1
Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2015
Oyuncular:
Yoo Yeon Seok - Baek Gun Woo
Kang So Ra - Lee Jung Joo
Lee Sung Jae - Song Jung Geun
Kim Sung Oh - Hwang Wook 

Konusu:

2005 yılında Jung Joo, elinde babasıyla bir kadının fotoğrafıyla Jeju adasına gelir. Jung Joo, kadını araştırmış ve onun annesi olduğuna ve kadının çocuğu Gun Woo'nun da kendisinin ikizi olduğuna ikna olmuştur. Gun Woo'nun aynı zamanda bir abisi ve bir de ablası vardır ancak kardeşlerin babaları farklıdır.

Jeju'da Gun Woo'nun doğum günü partisinde Jung Joo gelir ve Gun Woo'nun ikizi olduğunu söyler. Ancak sonradan Gun Woo'nun annesinin, kızına resimdeki adamı tanımadığını söylediğine kulak misafiri olurlar.

Eylül 04, 2015

Oh My Ghost

Yazarın Puanı: 8.5
Türü: Fantastik, Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2015
Oyuncular:
Park Bo Young - Na Bong Sun
Cho Jung Seok - Kang Sun Woo
Lim Ju Hwan - Choi Sung Jae
Kim Seul Gi - Shin Soon Ae

Konusu:

Na Bong Sun, şef asistanıdır. Çekingen kişiliğinden ve kendine olan güvensizliğinden dolayı hiç arkadaşı yoktur. Şaman ninesinden dolayı küçüklüğünden beri hayaletleri görebiliyordur. Bir gün bedeni Shin Soon Ae adlı bir hayalet tarafından ele geçirilir.