Eylül 09, 2015

Warm and Cozy

Yazarın Puanı: 7.1
Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2015
Oyuncular:
Yoo Yeon Seok - Baek Gun Woo
Kang So Ra - Lee Jung Joo
Lee Sung Jae - Song Jung Geun
Kim Sung Oh - Hwang Wook 

Konusu:

2005 yılında Jung Joo, elinde babasıyla bir kadının fotoğrafıyla Jeju adasına gelir. Jung Joo, kadını araştırmış ve onun annesi olduğuna ve kadının çocuğu Gun Woo'nun da kendisinin ikizi olduğuna ikna olmuştur. Gun Woo'nun aynı zamanda bir abisi ve bir de ablası vardır ancak kardeşlerin babaları farklıdır.

Jeju'da Gun Woo'nun doğum günü partisinde Jung Joo gelir ve Gun Woo'nun ikizi olduğunu söyler. Ancak sonradan Gun Woo'nun annesinin, kızına resimdeki adamı tanımadığını söylediğine kulak misafiri olurlar.

2015 yılında Jung Joo bir iç çamaşırı markasında çalışıyordur, ama işi sallantıdadır. Jung Joo'nun kardeşi onu arayıp, Jeju adasında, kafeye dönüştürmek için bir ev almak üzere olduğunu söyler. Jung Joo çılgına döner ve hemen uçağa binip kardeşini durdurmak ister. Havaalanında Gun Woo ile karşılaşır, o da Jeju'ya gidiyordur.

Gun Woo, Jeju'da ''Warm and Cozy'' adında bir restorant işletiyordur. Restorantı aşık olduğu kız için açmıştır fakat şimdi satmak istiyordur. Gun Woo, Jung Joo'nun kardeşinin orada kafe açmak istediğini öğrenir ve Jung Joo'ya kendi kafesini satın alabileceğini söyler ama Jung Joo bunu reddeder.

Jung Joo, Jeju adasında kardeşini bulmaya çalışırken erkek arkadaşını balayında yakalar, üstüne bir de patronundan kavulduğuna dair bir telefon alır. Jung Joo harap olur. Bu sırada Gun Woo gelir ve onu restorandı ''Warm and Cozy''e alır.


Yazarın Yorumu:

*-*-*-*-*-*

Daha iyileri var ama onları izlediyseniz, buna geçebilirsiniz.

*-*-*-*-*-*


Spoiler İçerir


En son ne zaman bu kadar uzun konu yazmıştım hatırlamıyorum :) Her neyse bu seferlik böyle olsun. Şimdi dizi hakkındaki yorumlarıma gelelim.

Yine yarım bıraktığım bir diziye merhaba diyin! Buna rağmen verdiğim not yüksek gelebilir ama dizinin iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece ben modumda değildim. Sonlara doğru bıraktım zaten, oraya kadar gayet beğendiğim bir diziydi.

Yoo Yeon Seok'u daha önceden Reply 94 de izlemiştim. Şimdi onu izlemeyenlere spoiler olmasın. Orada çok beğenmiştim, dizideki karakteri çok tatlıydı. Başrol oynadığı bu diziyi görünce hemen başlamak istedim. Tabi buradaki karakteri biraz daha farklı. Kıza daha ilk bölümden sakın bana aşık olma uyarısı yaptı, sadece buradan bile iki karakterin aynı olmadığını görebiliriz :)

Kang So Ra'yı beğendim, güzel bir kızmış :) Ayrıca sempatikte buldum. Bu kadar erken açılması (hadi bu neyse de) ve her seferinde bunu gözümüze sokmaları hoşuma gitmedi açıkçası.

Baek Gun Woo'nun başta kızı hasta zannedip ona iyi davranması falan çok komikti. Bir de kızdan hoşlandığını daha erken fark etseydi süper olurdu da neyse.

Başroller dışında Baek Gun Woo'nun abisi ile bir kadın vardı. Onların ilişkilerini ben hep atladım. Sırrı da öğrenemedim tabi yarım bırakınca. Ne oldu acaba, merak ettim.

Bir de Kim Sung Oh var. Kendisini hatırladınız mı? :) Secret Garden daki sekreteri burada ikinci adam olarak görmek şaşırttı beni :D Her ne kadar herkesin onu başrol kızla yapma çabalarına sinir olsam da, fena biri değildi :)

Bu arada dizi de ara ara çalan diğer dizi ostları çok hoştu ve konuk oyuncu olarak gelen So Ji Sub güzel bir sürprizdi :)

Benden bu kadar, kendinize iyi bakın!

2 yorum:

  1. Çok eğlenceli dizilerden biriydi. Yoo Yeon Seok oyunculuğu güzeldi. Sempatik ikili ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo Yeon Seok için izledim desem yalan olmaz herhalde :) Tatlı bir çiftti :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.