Temmuz 29, 2015

İzlediğim Yaz Dizileri

Merhaba! Şu yaz dizileri çıkınca birden kendimi televizyon izlerken buldum. Resmen günlerce dizi bekliyorum.

Yaz dizileri arasında sevdiklerim de var sevmediklerim de. Mesela Yaz'in Öyküsü, İnadına Aşk ve Adı Mutluluk dizilerini sevmedim. Neden bilmiyorum, bana bir itici geldiler.


Peki hangilerini sevdim, sıralama yapacağım;


4- Kalbim Ege'de Kaldı

Çok hayranım diyemem ama başrol erkeği seviyorum. Ayrıca komik bir dizi, tam yazlık. Son birkaç bölümü izleyemedim gerçi, internetten izlerim bir ara.

3- Güneşin Kızları

Ya bu dizi çok enteresan. Ne kadar eleştirirsen eleştir izletiyor. Yani kızların o saçma hareketlerine, yediden yetmişine herkesin ergen olmasına rağmen (özellikle o kızların anneleri, bir bölümde şapşik demesiyle yıkılmış bulunmaktayım) izliyorum.

Sadece başrol çocuklar tatlı. Bir de Emre Kınay çok iyi oyuncu. Konu falan da ilgi çekici, gizemli. Onlar sayesinde izliyorum herhalde. Yoksa inananın ki çekilecek gibi değil.

2- Çilek Kokusu

Başta ismi komik geldi. Yani Kiraz Mevsimi'nden sonra ikinci bir vaka. Nedense isimleri hep böyle koyar oldular. Neyse konumuz bu değil.

Bu dizi de tam bir romantik komedi, iyi gidiyor akşamları. Gerçi Kalbim Ege'de Kaldı ile aynı güne koymuşlar, hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum.

Bu dizinin bazi sahneleri ekstra sıkıcı. Son 2 bölümünü internetten izledim ve yarısını geçtim. Hepsi de anne babaların oldukları bölümlerdi. Sanki başrollerin daha az sahnesi varmış gibi. Yine de 4 dizi arasından ikinci.

Bu arada dizi de The Heirs esintileri var :)

1- Kiralık Aşk

Bu dizinin ilk fragmanını gördüğümde ben bunu izlemem diyip kenara atmıştım. Sonra bin kere ilk bölümün tekrarını verdikleri için izlemiş bulundum. Bir bölüm, iki bölüm derken çok sevdim :)

Yeni bölüm gelse de hemen izlesek modundayım :))

Bir de bu dizinin müziği bir harika, telefon müziği yapanlar bile gördüm!

İşte bu kadar :) Başka bir yazı da görüşmek üzere.

7 yorum:

  1. Aynen bende kendimi dizi izlerken buldum. Bu sezon çıkan dizilerin hepsi birbirinden güzel ve dizilerin günleri çabuk gelsin diye iple çekiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizi etkisi altına almış bu diziler demek ki :)

      Sil
  2. Bu çilek kokusunu ben de baya benzettim Heirs'e... Gerçi diziyi izlediğimden değil, fragmanlarını gördükçe benzettim :)
    Kiralık Aşk'la Güneşin Kızları'nı ben de baya sevdim, özellikle Güneşin Kızları hakkındaki dediklerine katılıyorum :D Her televizyonu açtığımda ve bu çıktığında değiştiremiyorum ama bir yandan da çok saçma geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşin Kızları'nın bugünkü bölümü güzel gibi görünüyor, bakalım. Şeytan tüyü var bu dizi de :)

      Sil
    2. Fragmanına hiç bakmadım ama güzel gibi duruyor diyorsan izleyelim o zaman :)
      Aynen aynen şeytan tüyü :D

      Sil
  3. İnadına Aşk zaten saçma sapan dizilerin başında geliyor. Daha konusunun bile ne olduğunu anlayabilmiş değilim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fragmanı izleyip bıraktım, bir şans bile tanımadım, birkaç dakika yetti :D

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.