Haziran 24, 2015

Kocan Kadar Konuş / Film

Yazarın Puanı: 7.5
Türü: Romantik, Komedi
Yapım Yılı: 2015
Oyuncular:
Ezgi Mola - Efsun
Murat Yıldırım - Sinan

Konusu:  Efsun ailesi tarafından evde kaldığına ikna edilmiş, 30'unda bir kadındır. 20 yaşındaki kuzenin evlenmesiyle bu duygusu daha da perçinlenir.
Son şansı olduğu düşündüğü lise aşkı Sinan'la karşılaşınca, evlenmek için,  ailesinden aldığı taktiklerle hiç olmadığı biri gibi davranacaktır.

**Bu arada belirtelim film Şebnem Burcuoğlu'nun aynı isimli öyküsünden sinemaya uyarlandı.


Yazarın Yorumu:

Konusu ve filmin ismi beni biraz rahatsız etti önce. Bundan dolayı filme ön yargıyla yaklaştım. Arkadaşlarım izleyip çok beğendiklerini söyleyince bir denemeye

karar verdim. Ve haklılarmış cidden Türk sinemasında izlediğim son zamanların en iyi romantik-komediydi. Ezgi Mola, Murat Yıldırım cidden beklenmedik derece iyi bir ikiliydi. Murat Yıldırım'ı ilk kez bir romantik-komedi de görüyoruz sanırım. Cidden çok yakışmış umarım daha da rol almaya devam eder. Ezgi Mola artık romantik-komedilerin vazgeçilmez ismi oldu zaten.

Çekim tarzı, konuyu ele alışlar da süperdi. Bir tek arada Efsun'un kendi kendine konuştuğu kısımlar hoşuma gitmedi olmasalar da olurlarmış bence. Genel olarak film sıcak bir yapıya sahip. Efsun ailesi, aile baskıları çok tatlı, naif bir şekilde verilmiş.

İyi seyirler, sağlıcakla kalın :)


0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.