Haziran 25, 2015

Kalbim Ege'de Kaldı

Bu yaz ekranlarda romantik-komedi fırtınası yaşanıyor. Hiç yoktan iyi diyerek bugün 'Kalbim Ege'de Kaldı' ya bir bakayım dedim.


Karakterler Kore dramalarındaki karakterlere benziyor. Kızın erkek gibi kız olması, herkesin çirkin demesi -büyük ihtimalle o gözlüğü çıkartıp saçını geriye atınca güzelleşecek- , çocuğun çapkın olması benzeyen figürlerden. Tam bir esinlenmenin olmaması rahatlık verici zira Kore dramalarında tolerans gösterdiğimiz hareketler bizim dizilerde baygınlık yaratıyor. Kızın iyi niyetli, salak olması gibi (O Hayat Benim'deki Bahar, çıldırtacaktı beni...)
Dizide gözüme biraz batan kızın abartılı oynamasıydı.En iyi oyunculuk en sade yapılan bence birazcık daha sade oynasa daha keyifli olur dizi.


Diğer yandan kalplerimize Ömer diye yazılan Alper Saldırgan iyi çok tatlı oynamış. O olmasaydı diziyi belki yarısında kapatırdım. Ama çok semptaik bir isim izlettiriyor kendini. Bu arada bölümde çok yakışıklı diye lanse edildi ama Alper S. çok yakışıklı bir insan değil. Göz var nizam var. Genel olarak kıza çirkin, çocuğa çok yakışıklı denilmesi biraz abartı kaçmış. İkisi de normal insan vesselam.
Unutmazsam devam edeceğim diziye. Uzatmazlarsa çok tatlı bir dizi olur. Süreleri de kısa olsaydı keşke hem seyirciye hem çekene yazık...










5 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogunuzu takibe aldım.Bende kozmetik,güzellik ve bakım gibi konular hakkında paylaşımlar yapıyorum.Bana da beklerim..
    http://somurtkansirine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba!Blog keşif etkinliğinden geldim bende bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu siteye bu dizi kore uyarlamasımı bakmaya geldim. Ben de kore dizisine benzettim o yüzden acaba uyarlama mı sorusu kafamda canlandı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba uyarlama değil ama dizideki klişeler Kore dizilerindeki gibi :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.