Mart 13, 2015

Hi School Love On


Yazarın Puanı: 6.8
Yayın Yılı: 2014
Türü: Romantik, Fantastik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 20
Oyuncular:
Nam Woo Hyun - Shin Woo Hyun
Kim Sae Ron - Lee Seul Bi
Lee Sung Yeol - Hwang Sung Yeol

Konusu:


Lee Seul Bi bir melektir. Melekler normalde kimse tarafından görülemez. Bir gün Shin Woo Hyun adında bir öğrenci okulunun çatısından düşmek üzereyken Lee Seul Bi onu kurtarır.
Bu sırada Shin Woo Hyun, Lee Seul Bi'nin üstüne düşer. Kız tam bu sırada çocuğun onu gördüğünü anlar. Aslında sadece çocuk değil, herkes onu görmeye başlamıştır. Böylece olaylar başlar...

Yazarın Yorumu:

***

Tamamen çıtır çerez.
Hemen açıp izleyin demiyorum, ama izleyecek bir şeyiniz kalmadıysa tercih edilebilir.

***



İğrenç bir konu anlatımından sonra hepinize merhaba :))

Güzel bir diziydi. Eğlenceli ve romantikti de. Maalesef bitiremedim diziyi. Yanlış hatırlamıyorsam 15-16 bölüm falan izledim galiba, sonra izlemeyi bıraktım. Böyle birden izleyesim gelmedi ve sonradan da unuttum gitti. Gençlik dizileri pek bana göre değil galiba, çok sıkıyorlar beni. Lisede geçen dizilerden bahsediyorum (istisnalar vardır illaki).

İlk çıktığında izliyordum, üzerinden bayağı bir zaman geçti. Şimdi hatırlamam da zor olacaktır o yüzden. Karakter karakter gitmeye çalışacağım ben yine.

Shin Woo Hyun:
Bir grupta olmasına rağmen oyunculuğunun da iyi olduğunu düşünüyorum, çünkü herkes yapamıyor bu işi. Sempatik bir çocuktu ayrıca. Tabii ben diğerini daha çok seviyordum ama neyse :))
Ayrıca o çocukla aralarındaki ilişki de çok komikti. Bölüm ortalarına doğru daha yakın arkadaş olmaya başlayıp bunu reddetmeleri de çok şekerdi :) Ama kıza biraz çabuk aşık oldu gibi geldi bana ya da yanlış hatırlıyorumdur bilemeyeceğim.


Lee Seul Bi:
Kız tatlı. Ama çocukla kız arasındaki yaş farkı wowow dedirtti. Yani aralarındaki yaş farkından çoğu zaman romantizme odaklanamadım. Bu sürekli aklımdaydı, dizi boyunca. Benim açımdan rahatsız ediciydi. Bence kız henüz böyle bir romantik dizinin içinde başrol olarak oynamaya hazır değil. Başka işlerde tabi ki başrol olabilir, sonuçta çok daha küçükken başlamış bu işe ve yetenekli de ama bu yaşta bir kız için bu dizi olmamış diye düşünüyorum. Neyse ki başrol çocuk yaşından daha da genç gösteriyor ama bu bile kurtaramadı.
Belki de böyle düşünmemin sebebi kızın gerçekten normalden de daha küçük gösteriyor olmasıdır...


Lee Sung Yeol:
Vallahi bu çocuğu seviyorum, neden bilmiyorum. Tanımam etmem yani, ilk Adolescence Medley dizisinde görmüştüm kendisini. Yine de bir sempati duyuyorum. Dizi de sonu ne oldu bilmiyorum, umarım iyi bir son yapmışlardır. Bıktım artık 2. erkek sevdamdan.


Diyeceklerim bu kadardı. Dizide şu Woo Hyun'a aşık olan kıza çok sinir olmuştum. Onu belirteyim, aklımda hala net onun sahneleri çünkü.
Bir de bir kız vardı, melek kitapları okuyordu. Ben o kızı çok sevmiştim yahu. İçimden keşke Sung Yeol ile olsa dedim açıkçası.
Birde diğer melek, galiba kızı seviyordu o da (-.-), daha fazla rolü olaydı iyiydi :( Sonda ne oluyor acaba ona?

Sanırım bu kadar yeter, ben kaçar! Kendinize iyi bakın :)

2 yorum:

  1. Ben sonunu da izledim gayet hoş bir diziydi ^^ Yaş farkı çok olmasına rağmen yinede eğlenceliydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena değildi bence de :) Sonunu sonradan izlemeyi istedim ama araya zaman girince kalıyor bende öyle

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.