Şubat 12, 2015

30 Days Internet Challenge / 1

Evet her gün güncellemek istiyordum başta ama sonra 3 gün 3 gün yazmak daha mantıklı geliyor şimdi. Peki nasıldı bu geçen birkaç gün?


Arada küçük kaçamaklar yaptığımı kabul ediyorum. özellikle yemek yerken ortamın sessiz olması gibi faktörler bana arada bir tv yi açtırmadı değil. Öyle salakça programlar var ki şaşkınlıkla izlemeden durmak imkansız. Bu bana birkaç yarım saat kaybettiren bir olaydı mesela. Ama cidden yemek yerken bir şey izleme alışkanlığım kaç yıldır var bunu nasıl kıracağımı bilmiyorum. 
11'den sonra birkaç bölüm yabancı dizi de izledim yalan değil. Ders çalışmaktan çok yorulmuştum ufak bir kaçamak yaptım. 
Uyku düzenim konusu ise gayet iyi gidiyor valla 7 saat uyumak en ideal olanıymış bunu anladım. 
Mücadele de birkaç kaçamak dışında gayet iyi gidiyor. Kendime biraz daha dikkat etmem lazım. 
Fightinggg!!!

2 yorum:

  1. Ya aslında muhteşem bir challenge keşke ben de yapabilsem ama tatil boyunca öyle bir gömüldüm ki internete kopmam imkansız gibi. Derslerim başlayınca belli bir düzene sokabilsem o bile yeter aslında :D

    Seni irade gücün dolayısıyla kutluyorum ve kendim için de bir gün bu gücü bulmayı umuyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belli başlı gereksiz şeyleri çıkarsan bile yeter. ben facebook u çıkardım günde 1.5 saat kazandım. yavaş yavaş kopa kopa alışırsın bence yeter ki kendine güven.. fightinggg!!

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.