Eylül 20, 2014

Her İzlediğini Beğenme Politikası Güden Kore Sever

Başlık pek açık olmadıysa şu şekilde açıklayayım;

Ben bir diziye ya da filme başlayacaksam mutlaka onun hakkında yapılan yorumlara bakarım. Çoğunluk beğenmiş mi yoksa gereksiz mi bulmuş izlemeyi diyerekten. Ama Kore dizi ve filmlerinde nedense herkes altına süper dizi, çok güzeldi yok şöyle iyiydi yok böyle iyiydi yazıyor.
Hal böyle olunca ben de izliyorum, fakat gel gör ki beklentilerimi karşılamıyor film. Film diyorum çünkü dizilerde yine birileri beğenmedim falan yazıyor ya da hiç olmadı blog yorumlarına bakıyorum. Filmlerde hep altına yapılan yorumlara bakarım bu yüzden sürekli bununla karşılaşıyorum.

Hele bir Kore filmi, dizisi falan izleyecekseniz yorumları için kesinlikle şu Kore severler arasında çok popüler olan sayfalara bakmamanızı öneririm. Neden? Çünkü beğenmedim yazan tek bir kişi bile çıkmaz ve siz izlediğiniz de beğenmezseniz zamanınızın da boşa gittiğini düşünebilirsiniz.



Bu olay hakkında bir teorim var;

Bence kimse her izlediği filmi beğenemez, yani mümkün değil. Sırf Kore filmi olduğu için bile olamaz. Ne kadar hayran olursa olsun. Zannedersem bu filmlerin altına sadece filmi seven kişiler yorum yapıyor. Sevmeyenler hiç yorum bile atmıyor. Başka açıklaması olamaz :D



Ama artık bir Kore filmi falan izleyeceksem -bloglarda yapılan yorumlar dışında- filmin altına yapılmış yorumları okumuyorum :D Yani herkes mi beğenir, ya bende sorun var ya da çok abartılıyor. 

Zaten şunu fark ettim ki bazı insanlar bir diziyi ya da filmi çok beğendiyse katiyen başkası ona beğenmedim diye yorum yapamaz. Yoksa seven kişi tarafından anında buna cevap verilir. Yani nedir bu şiddet bu celal? Herkes aynı şeyi beğenmek zorunda mı :D Bırakın da sevmeyenlerde yorum yapabilsinler. Bana kalırsa bu blogun hayatta kalması bir mucize :)) Sonuçta bir dizinin ya da filmin beğendiğimiz yerini de beğenmediğimiz yerini de açık açık söylüyoruz.

Her neyse arkadaşlar, demem o ki bir filmi beğenmediyseniz ne olur ama ne olur altına yorum yapın yahu. Vallahi bazı filmleri boşu boşuna izliyoruz.




4 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum, bazı filmleri izlerken neden bunu film yapmışlar ki, boşa zaman-para israfı yapıyorlar diye isyan edesim geliyor ama filme gelen yorumlar hep harika, etkileyici, mükemmel..Beğenmedikleri bir yorum yaptığında da bir sürü laf yiyorsun:)) Zor iş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar hep yanıltıyor. Gerçekten zor... :)

      Sil
  2. Ben de yorumlara kanıp izliyorum, sonra bir de bakıyorum zaman kaybı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sinir bozucu öyle değil mi :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.