Eylül 06, 2014

Ao Haru Ride / Anime


Yoshika Futaba sevimli görünümünden dolayı orta okulda kız arkadaşları tarafından dışlanmaktadır.Kız arkadaşları onun erkeklerin yanında farklı davrandığını düşünür ama Futaba sadece Kou Tanaka'yı sevmektedir. Tanaka-kun da onu...




Fakat ikisi de birbirine itiraf edememişlerdir.Sonra Kou taşınmak zorunda kalır ve nakille başka bir okula geçer lakin ikisinin yolu lisede kesişir aynı liseye gitmektedirler.
Futaba orta okuldaki gibi dışlanmamak için mümkün olduğunca erkeksi görünmeye çalışır. Kou ise eskiden tanıdığı gibi değildir,değişmiştir.Olaylar ikisinin de aynı sınıfa düşmesiyle başlar.


                 


           Arkadaşlar Misaki ve Usui çiftini bilirsiniz,bu çiftte onlar gibi gerçi anime devam etmekte ne olacağını bilmiyoruz ama yayınlanan 9 bölümde bu çocuk nasıl tatlı nasıl tatlııı   ^.^ Yalnız Kou kıza karşı biraz sert  ama bu çocuğun ani tavırları yüzünden yüzünüz çoğu zaman gülümseyecek :)




Serinin diğer elemanları da gayet eğlenceli yalnız yer yer sinir olacağınız bazı karakterler de var tabii.


Başlarda Kou'nun cidden ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorsunuz ama sonra bu çocuğu cidden seviyorsunuz,Futaba ise zaten tam bir pıtırcık :)) Anime boyunca Kou'nun Futaba'ya karşı olan hareketleri midenizde kelebekler uçurtacak cinsten...





Arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden izleyin derim,daha yeni başladığından şimdilik 9 bölüm +1 tane OVA bölüm var.Aynı zamanda mangası devam etmekte.İyi seyirler :))








2 yorum:

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.