Ağustos 16, 2014

Very Ordinary Couple / Temperature Of Love

Yazarın Puanı: 6.8
Türü: Romantik - Komedi, Dram
Yayın Yılı: 2013
Oyuncular:
Lee Min Ki - Lee Dong Hee
Kim Min Hee - Jang Young
Ha Yeon Soo - Hyo Sun

Konusu: Jang Young ve Lee Dong Hee aynı banka da çalışmaktadırlar. 3 yıldır gizlice çıkıyorlardır ancak son zamanlarda ilişkilerini bitirme kararı almışlardır. İkisi de birbirlerine iyi olduklarını söylerler ancak değillerdir. Bir gün banka çalışanlarının akşam yemeğinde bir araya gelirler, aynı zamanda Dong Hee de oradadır ve Jang Young'u yeni tanıştığı bir adamdan kıskanmaya başlar. Dong Hee adamın yanında Young hakkında negatif konuşmaya başlar. Young, Dong Hee'ye kızmaya başlar ve birayı üstüne döker. İki eski aşığın arasında gürültülü bir kavga başlar ve artık bankada çalışan herkes bu ilişkiden haberdardır. 
Onların acı ayrılıkları daha da kötüye gider. Dong Hee laptopunu geri ister ve Young ona geri yollar ama bundan önce laptopu bir kaç parçaya ayırmıştır bile. Ardından Dong Hee, Young'un eşyalarını geri yollar, çürümüş ve pis kokan yiyecekler dahil. Bunun üzerine Young, Dong Hee'nin Facebook hesabına giriş yapar ve çoktan bir kızla görüşüyor olduğunu öğrenir...

Filmin Fragmanı;


Yazarın Yorumu:

Bu filmi komik olduğu için açıp izlemeyi düşünmüştüm. Nitekim izledim de, ama yarısına kadar. Beğenmediğimden değil internetimin yavaşlığına kurban gitti bu film. Ne zaman açsam internet o kadar yavaş oluyordu ki bir türlü doğru düzgün izleyemiyordum. Tabi parça parça izleyince bir yerden sonra resti çektim ve sonuna ulaşamadan daha yarısında filmi izlemeyi bıraktım.

Sonunu merak etmiyor da değilim ama muhtemelen barışmışlardır herhalde?

Lee Min Ki'yi severim, aslında filme başlamamın bir diğer sebebi de oydu. Sevdiğim bir oyuncu da olunca haydi izleyelim o zaman demiştim. Maalesef izleyemedim Lee Min Ki. Başka bir film-dizi de buluşalım artık! ^^

Filmin ortalama bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Yani izlenilebilirlik açısından.

Filmlere bir türlü uzun yorumlar yapamayan -çünkü unutmuş olan- Amane Misa'dan bu kadar. Yakında yeni dizi yorumlarıyla geleceğim :)) Kendinize iyi bakın!









2 yorum:

  1. Bence gereksiz bir filmdi yani ben beğenmedim, internet boşuna gitmemiş :p
    Sonuna gelince; o olduğu belli olmayan meşhur sonlardandı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha desene arada internetin yavaş olmasının faydaları da oluyor :D
      Neyse ki izleyememişim o zaman, nefret ediyorum o sonlardan :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.