Ağustos 07, 2014

Mim 7 #Benim Çiftlerim

Bir mimle daha yolumuza devam ediyoruz. Bir ara mimler havada uçuşmuş bu yüzden bir kaç mim vardı yazacağım, onlardan biri de bu :) Bu mimin konusu bizim kendi çiftlerimizi oluşturmamızmış. Açıkçası bu mimi nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yani şimdi bütün ünlüleri aklıma nasıl getirip bir de yakışanları seçeceğim ki :D Biraz zorlandım bu yüzden. Bende dizilerde görüp birbirine yakıştırdığım kişileri koymaya karar verdim :) Bu arada bize bu mimi yollayan DSK ile Uçay'a çok teşekkürler :)



Bae Suzy & Kim Soo Hyun
Dream High dizisinde sonlarının ne olduğunu anlamadığım bir çift! Sonradan Suzy Man From The Stars'a da gelmişti. Çok sevinmiştim. Kısa bir roldü ama bir arada görmek hoşuma gitmişti :)


Park Shin Hye & Jang Geun Suk
Bu çifti de You Are Beautiful dan biliyorum. Ancak o zaman pek yakıştırmamıştım birbirlerine. Sonradan birlikte fotoğraflarını falan gördükçe güzel gelmeye başladı sanırsam :)

Park Min Young & Lee Min Ho
Bu çifti seven sadece ben değilim galiba. City Hunter dizisinde yakıştırmıştım. Zaten bir ara çıkmışlar. Keşke ayrılmasalardı :)

Jung Eun Ji & Seo In Guk
Reply 1997 dizisinde izlediğimde ikisi arasındaki uyum çok hoşuma gitmişti :)


Bu kadar yazacağım sanırım :) Aslında dikkatlice düşünseydim kendi çiftlerimi de oluşturabilirdim. Ancak üşengeçliğim tuttu biraz, zaten şu ana kadar öyle yakıştırdığım pek kimse de olmadı. Bu yüzden dizilerde birbirlerine yakıştırdıklarımı koydum. Aslında bir de Monday Couple var. Ama onu koymadım listeye  :)) 
Bir mimin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu mimi yapmamış olan herkese yolluyorum. Kendinize iyi bakın! :)

8 yorum:

  1. Çok güzel olmuş :) acaba yeni bir kore güzelleri yada yakışıklıları ile ilgili yazı yazacak mısınız? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      Evet yapacağız ^^

      Sil
    2. Sevindim :) ne zamandır bekliyorum..

      Sil
  2. Cevaplarını şimdi okuyabildim.Ellerine sağlık, çiftlerin gerçekten birbirlerine yakışıyorlar :) Bu mimin amacı aslında kendi çiftlerimizi oluşturmakmış yani üşenmeyip yaparsan bir şeycik olmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet amacın bu olduğunun farkındayım :D Bir deneyeceğim kendi çiftlerimi oluşturmayı, eğer hoşuma giderse yayınlayacağım :))

      Sil
    2. Yayınla yayınla :D İnan o çiftler daha güzel oluyor.Gördüğümde ''Vayy be bunlar gerçekten yakışıyor keşke bir dizi çekseler'' dediğimde oluyor :) Senin çiftlerini de görmek isterim :D

      Sil
    3. Tamam aklımda :))

      Sil
  3. Monday couple;))))

    YanıtlaSil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.