Ağustos 24, 2014

Lovely Complex / Anime

Adından da anlaşılacağı üzere ‘’kompleks’’ üzerine kurulmuş anime. Çünkü ne kız memnundur boyundan ne  de oğlan…



Kızımız 1,72 boyunda Japonya standartlarına göre oldukça uzundur.Adı küçük nehir anlamına gelen “Koizumi”dir. Oğlumuz ise 1,56 boyunda-ben bile daha uzunum eheh- oldukça kısa,adı büyük vadi anlamına gelen “Otani’’dir.


Koizimu süslü püslü değil yapmacık değil olduğu gibi davranıyor.Kıyafet olsun saç baş olsun pek önemsemez.Bu çift okulda ''All Hanshin Kyojin'' yani komedi ikilisi olarak biliniyorlar okulun başından beri birbirleriyle sürekli atışan kavga eden bu ikili aynı zamanda bir çok ortak zevke sahiptir.


Koizimu bu ortak zevkleri ilerleyen zamanlarda fark edip Otani’ye aşık olduğunu anlar.Peki bu uzun kızın hislerini kısa çocuk kabul edecek midir?Koizimu anime boyunca bir çok hayal kırıklığı yaşasa da pes etmez  buna bağlı olarak sonuçta pozitif olur neticede J



Yani anlayacağınız romantik komedi tamlamasının komedi sınıfını geçti gözümde.Romantiklik pek yok ama bir kızın hoşlandığı çocuğa karşı açılması,reddedildikten sonraki davranışları,duyguları çok güzel yansıtılmış.Ve kızın arkadaşlarının davranışları,kızı cesaretlendirmeleri-çoğu zaman döverek eheh-çok gerçekçiydi.Hatta kendi arkadaşlarınız bile yapmış olabilir bunları size. -Kim Mavi'ye selamlar...-







                  Gerçekten severek izleyeceğiniz,güleceğiniz,okula yeni gelen İngilizce öğretmeninin ses tonuna hayran olabileceğiniz bir anime.

                         Aynı zamanda karakterlerin surat ifadeleri ve mimikleri çok komik çizilmiş.








Oyuncu kadrosu ise tam bir sevimliler topluluğu izleyince kesinlikle hak vereceksiniz :D




Uzun lafın kısası oldukça keyifli,izlemeniz gereken animelerden. Bir dahaki animeye kadar hoşçakalın :))




5 yorum:

  1. Harika bir şey kesinlikle izleyeceğimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten sıkılmadan izleyebileceğin ve ön yargıları kıran bir anime,iyi seyirler :)))

      Sil
    2. İzlediğim(ve tamamen bitirdiğim;^;)İlk anime ve bitince çoook ağladım;^;
      2 kere animesini bitirdim.3 kere Live Action filmini izledim ve 64 bölümlük koca mangasını bitirdim,ayrıca T-shirt'ünü ve iPad kılıfını aldım,sanırım dünya üzerindeki en büyük Lovely Complex fanıyım \^3^/

      Sil
  2. kesinlikle izleyin gülmekten yerlere yattım resmen romantizmide cok güzel ama bu animenin bu kadar cok sevilmesinin nedeni bütün karakterlerin çok samimi olması yapmacık bir kişilikten ziyade herseyleri yerli yerinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok nadir anime izliyorum, bunu daha izlemedim. Herkes güzel olduğunu söylüyor, başlasam mı acaba diye düşündüm şimdi yorumunu okuyunca :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.