Ağustos 13, 2014

Led Apple Konseri

Duyduk duymadık kalmasın Led Apple geliyor! :) Önceden beri yaptıkları coverları çok severim. Hanbyul'un sesi de çok güzel, bu yüzden dinlemesi de çok keyifli. Hala Led Apple dan haberi olmayanlar olabilir. Çok popüler değiller galiba.
Umarım konserden sonra Türkiye'deki hayran sayısı daha da artar. Sadece cover yapmıyorlar, kendi şarkıları da var. Açıkçası ben daha çok yaptıkları coverları dinliyorum. Kendi şarkılarını çok fazla dinlemedim bu yüzden yorum yapamayacağım :)
Her neyse, önceden beri dinlediğim bu güzel grubun Türkiye'ye gelmesi haberi beni çok mutlu etti. Eğer grup hakkında pek bilgiye sahip değilseniz, henüz şarkılarını, coverlarını dinlememişseniz şimdi google amcaya sorma vakti! :) 

Konser Hakkında;
Konser 1 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Garajistanbul'da olacakmış :) 
Facebook etkinlik sayfası için tık!
Bilet fiyatları hakkında bilgiler için tık!

Umarım çok güzel bir konser olur! Herkes çokça eğlenir. Bu ve bunun gibi daha bir çok konser olmasını ümit ediyorum :) Kendinize iyi bakın! 

4 yorum:

  1. Merhaba amane misa :) ben burayı 4-5 aydır takip ediyorum burayı seviyorum :) ama başka blog ta takip etmek istiyorum bir kaç tane biliyorum..hatırlamıyorum ama bir blogta senin adını da görmüştüm acaba bana önerebileceğin kore ile ilgili blog var mı? Ayy ne kadar konuştum yaw:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Öncelikle blogumuzu beğenmene ve takip etmene çok sevindik :) Ben çok fazla blog takip ediyorum ama bir kaç tane hoşuma giden ve senin de beğeneceğini düşündüğüm blogların adını verebilirim;
      Nabrut ve Yaşam
      Büş'ün Düşü
      Kuronuma'nın Fikir Baloncuğu
      Bir Fanboyun Günlüğü
      :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim inceledim beğendim:) biraz saçma olacak ama blog yazarının lee min ho hayranı olan var mı? Varsa ona girmek istiyorum ;))

      Sil
    3. Çok fazla blog olduğundan Lee Min Ho hayranı olanları ayırt etmem çok zor, aklımda da yok şuan maalesef :/

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.