Ağustos 22, 2014

Devil May Cry / Anime


Mükemmeldi demeyeceğiniz ama iyi ki izlemişim diyebileceğiniz 12 bölümcük anime.

Resimden de anlaşılacağı gibi aksiyon dolu sahneleriyle göz doldurur bu anime.Ayrıca komedi unsurlarını da seveceksin gerçekten güldürüyor.Konusuna gelince iblis bir baba ve insan olan bir anne birleşimi ortaya çıkan iblis avcısı Dante'ye küçük bir kız olan Patty'i koruma görevi veriliyor ve macera başlıyor.



Kahramanımız Dante kendine bir hayli güvenen bu güveni hareketlerine de yansıyan karizmatik bir karakter.Tabii baş karakterimiz Dante bu kadar karizmatik olunca bayanlarda etkileniyor ister istemez.Yalnız anime romantiğe katiyen kaymıyor haberiniz olsun :)Çilekli dondurma ve pizza düşkünü aynı zamanda boğazına kadar borç içindedir Dantecik.





Baş karakter olan kısa saçlı bir gözü kırmızı diğer gözü mavi olan ablamız çok havalı ve etkileyiciydi.Anime tarihinin etkileyici kadın karakteri seçilir bu kısacık animede.

Açıkcası animeye detaylı girip fazla spoiler vermek istemiyorum,aksiyon sahneleri ve komedi unsurlarıyla kesinlikle sınıfı geçmiş bir anime.Hele ki opening ve endiningi tadından yenmez...Müthiştir gerçekten.Dante'nin iblis avlama sahnelerinde çalan müzikler metalci ve hard rockcı kardeşlerimizin seveceği türde.Ben bayıldım.İşte;

OPENING

ENDING

Bir dahaki yazıya kadar görüşmek üzere :))





0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.