Temmuz 08, 2014

Mim 5 #Penceremden

Bu mimi uzun zamandır görüyordum ve döndü dolaştı bize de geldi. Aslında yazmak konusunda pek hevesli değildim. Çünkü bizim evden baksan da pek bir kimse göremezsin. Pencerelerden biri büyük bir parkı görüyor ancak şuan kimse yok. Ramazandan dolayı galiba, yine de evin başka bir penceresinden gördüğümü anlatacağım.

Üç kişi vardı. Biri büyük 20'lerinde kapalı bir kızdı. Yanında da iki tane küçük kız çocuğu vardı. Aralarından en küçüğü 3-4 yaşlarındaydı, diğeri ise onun ablası olduğunu varsaydığım, 6-7 yaşlarında bir kızdı. 

Evlerinin önünde duruyorlardı, en küçük kızı ablası kapının eşiğinde, en büyük olansa köşede bir yerde izliyordu. Bu en küçük kız pembe kıyafetler giymiş, scooterına binmişti. Ablası ise üzerine renkli çizgileri olan bir tişört ve altına da beyaz bir pantolon giymişti. 

Bir müddet birlikte sohbet ettiler, daha sonra küçük kızın ablası yanlarındaki bahçeye doğru ilerledi ve diğerleri de arkasından onu takip ettiler. Sonunda hepsi büyük ağaçların arasında kayboldular...

İşte bu kadardı. Aslında pek camdan bakıp kim ne yapıyor diye bakma huyum yoktur. Genelde camdan dışarı hava almak, gökyüzüne bakmak amacıyla bakarım. Bu mim sayesinde bunu da yapmış oldum. Bizi mimleyen Uçay'a teşekkür ediyoruz :) 

Bu mimi yazmak isteyen herkesi mimliyorum. Başka bir yazıda görüşürüz. :)

4 yorum:

  1. Mim'i keyifle okudum, diğer soruları geçmen iyi olmuş, sinir krizi geçirmene sebep olabilirdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      O sorular bir tuhaftı zaten, sinir krizi muhtemeldi onlarla :)

      Sil
    2. Aynen :) Birkaç gündür yoksun ortaya çıkarsan bana uğra :) Mimlendinde :P

      Sil
    3. Bayağıdır ilgilenemiyorum valla ama en kısa zamanda dönüşümü yapacağım :)) Teşekkürler mim için :))

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.