Eylül 25, 2013

İstanbul-Gyeongju World Culture Expo 2013 (Bölüm 1)

Merhaba!! Okuldan dolayı yazamadığım bir yazıyla daha yine sizlerle birlikteyim :D
Gideli bir buçuk hafta oldu neredeyse ama ben daha yeni yazıyorum. Yazmak da o kadar kolay değil ama. Artık fotoğraflardan falan gördüğüm kadarıyla aklımda kalanları yazacağım.:) İsterdim ki etkinlik ilk yapıldığı zamanlar gidip, buraya erkenden yazmayı, ama böyle denk geldi işte. Bitmeden yazsaydım kaçıranların da haberi olurdu belki, ama neyse yapacak bir şey yok. :/ Ben anlatayım en iyisi :)
Öncelikle gayet eğlenceli geçtiğini hatırlamaktayım. Bayağı bir şeyler görmüştük Kore ile ilgili. Güzel bir etkinlik yapmışlar. Biz ilk Eminönü meydana gittik. Orada bir pavilyon kurulmuştu ve Kore'nin kıyafetleri, altından eşyaları falan filan bu tarz şeylerle doluydu.

Eylül 13, 2013

Full House

Yazarın Puanı: 7.3
Türü: Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2004
Oyuncular:
Bi Rain - Lee Young Jae
Song Hye Kyo - Han Ji Eun
Kim Sung Soo - Yoo Min Hyuk
Han Eun Jeong - Kang Hye Won
Konusu:
Han Ji Eun roman yazarıdır. Babasından miras kalan 'Full House' adlı evinde yaşamaktadır. Parasal açıdan sıkıntı yaşayan arkadaşları onu tatile göndererek evini satarlar. Tatilden sonra kandırıldığını anlayan Han Ji Eun'un evi ünlü biri olan Lee Young Jae'ye satılmıştır.

Eylül 09, 2013

Filmlerin 'En'leri

En Dramatik Fimler: Hyun Bin'in dramlarından biri olan A Millionaire's First Love, Aşkın engel tanımadığını gösteren Only You (Always). Dikkat göz pınarlarınızı kurutacak filmler olma özelliğini taşımaktadırlar! :)


En Üzücü Film: Goong Yoo'nun başrolünde oynadığı Do Ga Ni (Sessizlik).

Eylül 08, 2013

Music Bank In Istanbul'da Neler Oldu?



K-pop severlerin şu sıralar ilgisi music bank konserinde, tabi ki benimde! :)

Öncelikle Music Bank in ne olduğunu açıklayacak olursak; Music Bank, KBS kanalının 16 Haziran 1998 tarihinden itibaren yayın yapan müzik programıdır. Her hafta şarkıcıların, grupların canlı performans sergilediği, program sonunda haftanın 1.sinin belirlendiği ve sunucuların eğlenceli sunumlarının olduğu bir müzik programıdır. Haftanın 1.si belirlendikten sonra encode yapılır. Yani şarkı tekrardan söylenir ancak performans şeklinde değil eğlenceli bir biçimde söylenir. Haftanın birincisi izleyicilerden alınan oylara, canlı performansın puanına ve albüm satışları gibi kriterlere göre belirlenir. İşte bu kadar :) Şimdi gelelim yaşananlara: