Aralık 14, 2013

Panda and Hedgehog / Miss Panda

Yazarın Puanı: 7.0
Tür: Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2012
Oyuncular:
Lee Dong Hae - Go Seung Ji
Yoon Seung Ah - Pan Da Yang
Choi Jin Hyuk - Choi Won Il
Yoo So Young - Kang Eun Bi

Konusu:
Go Seung Ji, çocukluğundan beri pastacı olmak isteyen bir gençtir. Sert ve dikenli-huysuz bir karaktere sahiptir ve bu nedenle takma adı 'Hedgehog' yani kirpidir. Yetimdir ve dedesi saydığı bir ajusshi(amca) ile beraber yaşamakta ve birbirlerini çok sevmektedirler. Go Seung Ji dedesinin yanında çalışmaktadır, gün gelir Kirpi bu işten ayrılır ve iş aramaya koyulur.
Pan Da Yang, neşeli ve tatlı huylu bir kızdır. Herkes ona 'Panda' der. Pan Da Yang babasından kalan Cafe Panda'yı işletmektedir. Ancak burası için bir pasta ustası lazımdır.
Bir gün Go Seung Ji'nin yolu Pan Da Yang ile kesişir. Pan Da Yang onu işe alır ve ilişkileri böyle devam eder. :)

Çook tatlılar öyle değil mi ama ^^ :)

Karakter Detayları:


Lee Dong Hae - Go Seung Ji

Harika pastalar yapar ve bundan çok keyif alır. Yıllar önce babasının işlediği bir suçtan ötürü annesi tutuklanmıştır. Ailesini tanımamaktadır çünkü elinde onlara ait hiçbir fotoğraf yoktur. Takma adı Kirpi'dir. Bir nedenden ötürü hapse girmiştir ve çıktığında bir pastacı olmak için çok ünlü bir yer olan Saint Honoré'ye gider. Ancak bir zamanlar hapiste olduğu için onu işe almaz ve ona saldırırlar. Bunun üzerine Kirpi Saint Honoré'den intikam almak ister.

Yoon Seung Ah - Pan Da Yang

Babası otopsi doktoruydu. Fakat ailesinin ölü kokan biriyle yaşamasını istemiyordu. Bu yüzden bir pastane açtı. İleri ki günlerde hastalanınca pastaneyi kapatmak zorunda kaldı. Pan Da Yang, babası öldükten 5 yıl sonra, babasının hayalini gerçekleştirmek için bir karar aldı ve pastaneyi yeniden açtı. 
Kendisi aşk hakkında pek bir şey bilmeyen, saf ve tatlı bir kızdır. 

Choi Jin Hyuk - Choi Won Il
Saint Honoré adlı büyük bir pastane zincirinin varisidir. Babası olarak bildiği Choi Jaekyum'un aslında gerçek babası olmadığını öğrenir ve bu yüzden ona ve annesine karşı soğuktur. Pan Da Yang onun çocukluk aşkıdır. 

Yoo So Young - Kang Eun Bi
Saint Honoré'de çalışıyordur. Choi Won Il'a platonik olarak aşıktır. Batıl şeylere olan inancı tamdır.


Song In Hwa - Choi Won Yi
Choi Won Yi, Choi Won Il'ın kız kardeşidir. Ancak abisini çok sevdiğinden ve abisinin yalnız hissetmesini istemediğinden tam bir erkek gibi büyümüştür. Abisine 'hyung' der :) Oldukça sempatiktir. Dizi boyunca en sevdiğim karakterlerden biri oldu.

Song In Hwa bu dizideki erkeksi halleriyle ve saç tipiyle Lee Jung Shin'e çok benziyor. Hatta acaba kardeş olabilirler mi diye de düşünmedim değil. Sanki Jung Shin'in kız hali! :D

Bence Kısmı:

Dizi aslında abartılacak kadar iyi değil. Ancak sonlarına doğru sizi bayağı bir şaşırtıyor. Mesela ben başından olacak şeyleri o kadar tahmin edemedim. Her neyse, her şeye rağmen bu dizinin benim için yeri çok ayrıdır çünkü beni Donghae ile tanıştırdı :D 

Bu diziyi yazın izledim ve iki günde bitti. Yani birazını izleyip sonra öylece ortalarda bıraktığım dizilerden değil. Öyle sizi aşırı drama sokan dizilerden de değil. İzleyin bence bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum :)

Bu arada ben uyarımı yapayım, bunu izlerken canınız fazlasıyla tatlı, özellikle de pasta, çekecektir. Biz bunu izlerken dayanamayıp kendimize cupcake yaptık. :))

Kirpinin sürekli kullandığı repliği :))

                                  


                                    



Bunlarda dizide sıkça gördüğümüz ve bizde yeme isteği uyandıran pastalar :))

                  


                                               

0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.