Eylül 13, 2013

Full House

Yazarın Puanı: 7.3
Türü: Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Yılı: 2004
Oyuncular:
Bi Rain - Lee Young Jae
Song Hye Kyo - Han Ji Eun
Kim Sung Soo - Yoo Min Hyuk
Han Eun Jeong - Kang Hye Won
Konusu:
Han Ji Eun roman yazarıdır. Babasından miras kalan 'Full House' adlı evinde yaşamaktadır. Parasal açıdan sıkıntı yaşayan arkadaşları onu tatile göndererek evini satarlar. Tatilden sonra kandırıldığını anlayan Han Ji Eun'un evi ünlü biri olan Lee Young Jae'ye satılmıştır.
Bunun üzerine Han Ji Eun'un arkadaşları ile arası bozulur ve evini geri almak için elinden geleni yapar. Ancak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden Lee Young Jae ile sözleşmeli bir evlilik yapmak zorunda kalır. Tabii kişilikleri birbirinden farklı bu iki insanın yaşadıkları da izleyenlere komik anlar yaşatacaktır.


Bi Rain'in ne kadar tatlı olduğuna şahit olmak istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim. Gerçi hala izlemeyen kaldı mı ki ^_^

                                   



Spoiler içerebilecek bölüm: 

Eski ve sevilen bir dizi olmasına karşın izlerken sizi sinir edecek bazı özelliklere sahiptir her dizi gibi. Bunda ne sorun buldunuz diyeceksiniz, hemen söyleyeyim. Öncelikle iki insanın duygularını bir türlü anlamaması olacak iş değil. Birbirlerini sevdikleri bu kadar ortadayken ortaya karışan iki insanla akıllarının nasıl hemen dağıldığını anlamış değilim. Açıkça birbirlerine duygularını söyledikten sonra bile benimle dalga mı geçiyorsun muhabbetine çevirmişlerdir olayı. İzlerken sinir olmamak elde değil yani.
Ama doğruyu söylemek gerekirse gayet sürükleyici bir dizi olduğu açık. Şahsen ben sabahlayarak bu diziyi bitirdim. Sonraki bölümde neler olacağını merak ettiriyor.










0 comments:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.