Haziran 15, 2013

Boys Over Flowers

Yazarın Puanı: 7.0
Türü: Romantik - Komedi
Bölüm Sayısı: 25
Yayın Yılı: 2009
Oyuncular:
Koo Hye Sun - Geum Jan Di
Lee Min Ho - Goo Joon Pyo
Kim Hyun Joong - Yoon Ji Hoo
Kim Bum - So Yi Jung
Kim Joon - Song Woo Bin
Kim So Eun - Chu Ga Eul 
Konusu: Fakir bir kuru temizlemecinin kızı olan ve bir lokantada çalışan Geum Jan Di'nin, Kore nin en ünlü özel okuluna girmeye hak kazanması ve burada okulun F4 olarak adlandırılan grubuyla yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.

Bu kadar puanı nereden kırdınız diye soran arkadaşlar için birkaç örnek verelim.
Öncelikle güzelim Lee Min Ho'yu çirkinleştirmek için çok uğraşmışlar belli ki. O saçlar neydi öyle yahu!
Daha sonra da o kızın başrol olması, Kore de başka kız mı kalmadı sanki. 
F4 ismi nereden geldi yoksa Flower dan mı diye düşündük açıkçası ve hala öyle mi bilmiyoruz :D Hele Goo Jun Pyo (Lee Min Ho)'nun anası olacak kadın bizi çileden çıkardı. Adeta deliye döndürdü bizi. Goo Jun Pyo'nun ailesinden bahsetmişken bu kızımın da yani Jan Di (Gu Hye Sun)'nin ailesinden de bahsedelim. Kızın annesi zengin damat düşkünü bir kadın. İzlerken sizin hiç mi gururunuz yok dememek mümkün değil. Babası ile kardeşleri ise annenin sözünü dinlemekten başka iş yapmıyorlar :D 
Dizinin en güzel yeri -ki her bölümde sadece 5 dk gösterilir- Soo Yi Jung (Kim Bum) ve Chu Ga Eu (Kim So Eun) sahneleridir. Ancak biz buradan da puan kırdık. İnsan finalde bari bol sahne koyar :D

F4'ün arkadaşlığı, sıcakkanlılığı ve Goo Jun Pyo'nun aşık ve saf hali diziyi sevmemizi sağladı ve Yaban Çiçeği olarak gönlümüze kök saldı :D Valla ben o kadar oyuncu arasından bir tek kıza ısınamadım. Çok itici geldi. Bütün her şeye rağmen Boys Over Flowers gelmiş geçmiş en iyi Kore dizileri arasındadır. Tabi ki bunu da F4'e bağlıyoruz. İzlemediyseniz izleyin derim ben. :)


3 yorum:

  1. Şu kıza uyuz olduğum kadar kime oldum çok merak ediyorum :D 2 tane fıstık gibi erkek bu tipsizin peşinde :D Yine de konu olarak beğendiğim bir dizi +1 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olur şu kızı hatırlatma bana. Hayranları var mıdır bilemiyeceğim fakat hiç hazzetmiyorum kendisinden :D

      Sil
    2. Al benden de o kadar Ameneciğim :)

      Sil

Sen de fikirlerini bizimle paylaş :)
Hakaret içeren ve reklam amaçlı yapılan, link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.